Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok: Volt már, hogy éreztét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: Volt már, hogy éreztétek, Ő az, de tudtátok, hogy nem működne?

Figyelt kérdés
Pár rossz kapcsolat után találkoztatok végre egy férfivel, akivel éreztétek, hogy tök jól összeilletek, hogy amik különbségek vannak, azok is csak a kapcsolat előnyeit képezhetik, hogy ez a kapcsolat más lenne, talán igazi és nem egy párhónapos rövid kapcsolat. Aztán pedig, mikor már kezdett megvalósulni, kiderült hogy bizonyos okok miatt mégsem tudtok együtt lenni (értem ezalatt: munka, életvitel, időbeosztás, stb.)? Ha igen, mi volt a történet és mi lett a vége? Mit tanácsoltok?
2011. jún. 27. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

érdekes, nekem meg nem csak arra kellettek volna a lányok, de nekem nem adtak esélyt.

csak azt használják ki, aki hagyja!

Fiatalon egy kapcsolat kezdetekor lányok, húzzűtok az időt, aztán akkor kiderül, hogy ha csak arra kelletek.

4 hónap a minimum még 20-as években is, ha tesztelni akarod a pasit, tinikorban meg akár 1 év is lehet.

Tessék így hozzáállni, s akkor majd a csak dugni akarók időben lekopnak maguktól, amit ne sajnáljatok!

Ismerek most egy csajt, aki 4 pasassl flörtölget, egyikkel járt is, mind a négy pasasnak vagy felesége gyerekei vannak, vagy mittudomén. Miért nem azzal foglalkozik pl ő, aki szingli???

2011. jún. 29. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 10:41 vagyok.

És nem voltunk már együtt, amikor megtörtént. Nem vagyok az a fajta, aki mindenki ágyába bemászik.

Viszont olyan érzést, amit vele, soha nem éreztem senkivel, sem előtte, sem azóta.

És úgy voltam vele, hogyha csak "az" lesz, akkor csak "az" lesz, már azt se bánom, csak vele legyek. És ez 3 éve történt, azóta sem tudtam igazából túltenni magam...

2011. jún. 29. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
én most vagyok ilyen kapcsolatban... sajnos a barátom rémisztően sokat dolgozik...:( ritkán találkozunk eléggé, pedig nem lakunk egymástól messze. nem tudom, hogy hosszabb távon ez mennyire fog működni, nekem ennél több figyelemre van szükségem, viszont érzem, hogy vele össze tudnám kötni az életemet. a megoldás az összeköltözés lehetne, de ez még nem megoldható. szóval egyelőre... várunk:)
2011. jún. 29. 11:43
 14/14 A kérdező kommentje:

10:41 na igen, megértelek. Remélem majd aztán jön a saját Herceged, és még jobb is lehet! (:

Utolsó, valahogy megértelek. Ő is mondta, hogy teljesen más lenne a helyzet, ha nála vagy nálam tudnánk együtt tölteni az éjszakákat, mert akkor van mindkettőnknek szabad ideje, beszélgetni is, de ezt ő sem várhatja el ennyi idő után illetve tudja, hogy a szüleim sem engednének.

Nekik is vázoltam, hogy van valaki, nem vagyunk együtt az időhiány miatt, csak találkozunk néha, nem tudom hogy fogják viselni...

Köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 30. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!