Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék pasit szerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék pasit szerezni minnél hamarabb? 13/L

Figyelt kérdés
:)
2011. jún. 27. 15:49
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Akkor elég rosszul fogalmaztál.Nem pasit akarsz(csak úgy)Hanem szerelmet.Azt pedig sajnos nem lehet keresni.Az vagy rád talál vagy nem.De ez az én véleményem..énse kerestem,rám talált.Bár nem 13éves vagyok.

17/L

2011. jún. 27. 16:20
 32/42 anonim ***** válasza:

Nem hibáztatlak, hogy kislányként még nincs annyi eszed, hogy felfogd: marha rosszul fogod fel ezt az egészet. 14-15évesen én is kis h*lye voltam még, utólag belátom. De azért ennyi idősen SOHA nem a pasizáson járt az eszem, hanem előszeretettel élveztem az életet, ahogy egy kislánynak illik. Játszottam a kutyával, macskáimmal, TV-játékoztam, mindent...

Neked még max szájra puszizni szabad egy fiúval, semmi több...

2011. jún. 27. 16:21
 33/42 anonim ***** válasza:

16.21

Hát teljesen egyet értek vele.

13évesen még nekem se járt olyanon az eszem,hogy pasik,vagy akár a sex.De így kijelenteni,hogy ,,hogyan tudnék pasit szerezni" Azért ez 13évesen nem valami kecsegtető.Adtol meg,hogy kinézel18nak(bár ezt nem is értem)az attól nem egy jó pont.Megtudják a korodat és máris elmenekül az illető.Itt a nyár ne azon görcsölj,h nincs pasid majd ha eljön az ideje lesz.Amíg nem tudom emnnyi mindennel jár egy kapcsolat háát..nem kis ,,meló".Azt meg is kell tartani stb,stb.

És igen neked még csak puszilkodni kéne.

2011. jún. 27. 16:26
 34/42 A kérdező kommentje:
ámm.. az van, hogy látom minden csajnak van barátja, csak nekem nincs :/ és már ez eléggé fura.. pedig helyes vagyok (ez nem egoo) csak én olyan vagyok hogy nem járnák akárkivel..
2011. jún. 27. 16:31
 35/42 anonim ***** válasza:
Figyi,van msn-ed?Itt az enyém,vegyél fel és tudunk beszélgetni ott erről..Én nem kezellek úgy,hogy egy k'rva vagy! rozsaszinmasni@freemail.hu
2011. jún. 27. 16:35
 36/42 anonim ***** válasza:

És? Figyelj, én úgy jártam ki az iskoláimat, hogy se nem jártam el inni, se nem cigiztem, se semmi egyéb. És? Ettől nem éreztem kevesebbnek magam! Soha senki nem tudott belevinni olyanba, amit nem akarok. Mit érdekel engem, ha másnak van barátja/barátnője? Attól még nekem van saját akarom, mely ha azt mondja, nekem nem kell, akkor nem kell. Soha nem mentem a tömeg után.

Ettől voltam mindig is különleges, és értékesebb ember...

Nagyon gyorsan felejtsd el ezt a "tömeg győz" hozzáállást , mert nem vezet jóra.

2011. jún. 27. 16:37
 37/42 anonim ***** válasza:
Na ja..azért ne érezzük már magunkat szarul,mert épp nincs senkink.És a mostani tízen évesek ,,járnak" egymással 4-5napot.Meg1hónapot..az szerintem nem is járás,de mindenki maga dönti el.Szerintem is ki kéne verni a fejedből ezt!!
2011. jún. 27. 16:41
 38/42 anonim válasza:

Szia! :) Mondd az msn címed felveszlek és beszélhetünk.

15/f

2011. jún. 27. 16:44
 39/42 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mások után futni, vagyis utánozni, csak jool esne valaki .. :) akit meglôlelhetek stb..
2011. jún. 27. 16:49
 40/42 anonim ***** válasza:
2011. jún. 27. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!