Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék pasit szerezni minnél hamarabb? 13/L
Figyelt kérdés
:)2011. jún. 27. 15:49
21/42 anonim válasza:
szerintem meg nem kéne ezen csodálkozni... a mai 13 évesek aaaannyira de annyira 18 évesnek és felnőttnek akarnak látszani... akkor meg nem kéne csodálkozni ha valaki egyszer f.aszra húzza őket :) akár 15 akár 40 éves az a valaki. igazából az ilyenek meg is érdemlik.
22/42 A kérdező kommentje:
pff..
2011. jún. 27. 16:07
24/42 anonim válasza:
de amúgy komolyan minek neked ilyen sürgősen "pasi"?
25/42 anonim válasza:
Állj ki a Göngyösi országútra, garantáltan lesznek jelentkezőid cica. :D
26/42 anonim válasza:
Irénke néni vagyok! Nincs kedved egy kis etye-petyéhez lyányom??? Úgy kinyaldosnyálak hogy menten kiugrana az aranyered!
27/42 A kérdező kommentje:
pff.. sokan nagyon rosszul értelmezték ezt az egésszet!!! A fiatalok nem lehetnek szerelmesek?? mert én úgy tudom hogy a szerelmes határtalan.. nem vagyok ku*va...
2011. jún. 27. 16:15
28/42 A kérdező kommentje:
*mert én úgy tudom hogy a szerelem határtalan*.. bocsi rosszul írtam
2011. jún. 27. 16:16
29/42 anonim válasza:
Jól tudod,a szerelmes határtalan...XDDDD
komolyra fordítva,Ottvan neked FluorTomi... LOL
30/42 A kérdező kommentje:
de vicces :D
2011. jún. 27. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!