Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el, ha letagadtam 5 évet a koromból (42) – beleszerettem – és nem akarom ŐT (30) tévhitben tartani?
Tálald úgy, ahogy volt. Tartottál tőle, hogy emiatt nem adja meg az esélyt arra, akár előítélet, akár rossz megérzés alapján, hogy jobb viszony alakuljon ki köztetek. De, amint látja, nagyon jól kijöttök, és bízol benne, hogy megérti, nem akartál hazudni, csak tartottál a döntésétől, mert akkor még nem ismerted őt igazán, és, mivel már nagyon bízol benne, és tudod, milyen, ezért bátran elmondod neki ezt.
Ha azt kérdezi, miben hazudtál még? Azt válaszolod: semmiben. mert akkor ezt nem mondtad volna el, mivel ezt is alig bírtad magadban tartani.
Ha azt mondja, miért bízzon ezután benned? Mondd azt: azért, mert elmondtad Neki ezt, és ha hazudós fajta lennél, nem mondtad volna el.
már ne is haragudjatok, de ez csak az életkoráról szól! Nem arról hazudott, hogy megölt valakit, vagy van felesége! Ráadásul maga akarja bevallani és nem véletlenül derült ki!
Komolyan, ha emiatt kidobnátok valakit, akkor ti sem lehettek ideális társak! Ti sosem füllentettetek? hogy pl jól áll neki valami, vagy hasonlóban? Akkor titeket is vágjanak ki, mint "macskát szarni"??
és különben is, ha tényleg szeretik egymást, akkor az az 5év ide vagy oda, nem számít!
(nyugodtan lehet szidni, állok elébe)
Azért ez nálam szigorú elvi kérdés. Kulcskérdésekben nem hazudik az ember. Életkor, exférj, gyerek, munka, ha már ezekben sem őszinte vajon mit mondana később a hol voltál ilyen sokáig és miért nem hívtál legalább kérdésre?
Ha nem is olyan durván, de erősen fontolóra venneém a továbbiakat, s ha már most meginog a bizalom...
34 ffi
Az én volt párom is hazudott a koráról amikor legelőször megismekedtünk sőt még az első randin se mondta el h valójában mennyi idős.28nak mondta magát és miután azt mondta,h nyugodtan keressek rá Googlen,vmi női megérzés azt súgta,h jobb lenne lecsekkolni.a végén kiderült h 33 éves!!!majdnem leestem a székről,majd megkérdeztem tőle smsbe h mit is mondtál,mennyi idős vagy elfelejtettem..??na akkor megmondta de úgy h 3...=33 !!!:D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!