Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondták nekem hogy manipul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondták nekem hogy manipulálom az embereket. Ez baj?

Figyelt kérdés
Az egyik tanárommal beszélgettem évzárón rólam és azt mondta, hogy szerinte én manipulálom az embereket. Utána hazafelé végig ezen gondolkoztam és azóta is ez jár a fejemben. A haverom is mondta, hogy legtöbbször az van amit én akarok. Már anyám is a fejemhez vágta, hogy irányítom az öcsémet, mert mindig azt csinálja amit én mondok. A barátnőmmel most olyan "nem tudom mivan" viszony alakult ki közöttünk, olyan mintha sz*rna a fejemre. Lehet ennek valami köze ehhez az egészhez? Én csak próbálom a dolgokat úgy csinálni, hogy nekem jó legyen. Ez baj lenne? Hogyan tudok változtatni ezen ha ez baj? (Nem tudtam hova írjam ki kérdést)
2011. jún. 26. 16:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nem, nem néznek fel rám. de nem is néznek le.

túlzás azt állítani hogy irányítok másokat. inkább csak a dolgok úgy történnek ahogy én szeretném. pl ha elmegyünk moziba haverokkal akkor legtöbbször én mondom hogy mit nézünk, meg hogy hol és hánykor találkozunk stb. nem ugráltatom őket, mert megkérdezem mindenkitől kinek mi a jó. csak általában mindig én vagyok a szervező, én hozom össze a dolgokat

2011. jún. 26. 21:00
 12/14 anonim válasza:
félnek hogy hisztizni fogsz XD
2011. jún. 27. 02:10
 13/14 anonim ***** válasza:
nem azert de miert nem kerdezed meg a barataid, akik külsö szemmel tudnak neked segiteni. mi nem tudunk mert nem ismerünk a manipulacionak meg sok formaja lehet. inkabb kerdezd a barataid akik latjak biztos megmondjak neked.
2011. jún. 27. 09:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyenek a szándékaid.

Érdemesebb tiszta lapokkal játszani....

2011. nov. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!