Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Levakarhatatlan exbarátnő? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levakarhatatlan exbarátnő? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Bocsánat, kicsit HOSSZÚ LESZ, de köszönöm annak, aki végig olvassa!

A barátommal több, mint fél éve vagyunk együtt, de az excsaja még mindig zaklat minket. Az elején még türelmes voltam, úgy gondoltam, kell neki is egy kis idő, amíg megérti, hogy végleg vége, és megnyugszik, de nem így történt, én pedig kezdek besokallni.

Minden nap hívogatja a páromat (5-10 alkalom/nap), ha a barátom kikapcsolja a mobilját vagy nem veszi fel neki, akkor sms-eket (napi 6-8 db) és üzeneteket hagy a hangpostáján.

Változó, hogy miket ír; általában fenyegetőzik, hogy szakítsunk, különben nagyon meg fogjuk bánni, de van, amikor könyörög, hogy legyenek újra együtt, vagy mondjuk hisztizik. Esetleg zsarolja a barátomat. Volt, amikor öngyilkossággal fenyegette...

Ha mi nem reagálunk rá, a barátom haverjait hívogatja, és őket zaklatja, hogy mi van a párommal, miért nem veszi fel neki, hogy van és mi újság vele, stb.

Feltörte a párom facebook adatlapját, és ott átírta a "Kapcsolatban" részt arra, hogy vele jár, és nem pedig velem, engem pedig letiltott, majd kitörölt a barátom ismerősei közül. Ugyanezt megtette iwiw-en és MSN-en is (tiltás, törlés).

Rendszeresen hívogatja a barátom édesanyját is, és állandóan azt hazudja neki, hogy megint együtt vannak a fiával, velem pedig szakított.

Valahonnan megszerezte az én számomat is, és nekem is írkál, általában fenyegetőzik, hogy hagyjam ott, különben nagyon megbánom, de van, amikor meg olyanokat ír, hogy a barátom megcsal engem vele, és csak szánalomból van velem még mindig, és jobb lenne mindenkinek, ha mi végre szakítanánk. Már nagyon elegem van belőle.

Nem egyszer az éjszaka közepén hívta fel a páromat, hogy hiányzik neki, szereti és veszettül kívánja.

Fogalmam sincs, mit tegyünk, hogyan rázzuk le.

A barátom rengetegszer próbált beszélni vele, normálisan és keményebben is megmondta neki, hogy hagyjon végre békén minket, de nem használt. Este ugyanúgy jöttek a hívások meg az sms-ek. A párom már 3-szor utazott le hozzá Veszprémbe, mert a csaj megfenyegette, hogy megöli magát, ha nem megy azonnal, vagy mert a csaj tesója felhívott minket, hogy nem akar kijönni a szobájából, nem eszik, és napok óta csak bőg.

A barátom mindig megpróbálta megértetni vele, hogy nagyon jó lenne, ha ezt abbahagyná, mert ezzel mindenkinek csak árt, de semmit nem használt.

Mit tudunk csinálni, hogy végre leszálljon rólunk? :S

21/L és 24/F (+ a csaj 22 éves)

2011. jún. 26. 15:04
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
31%
a megoldás egyszerű :) stukker :D
2011. jún. 30. 16:54
 32/42 anonim ***** válasza:
86%
Rendőrség.
2011. jún. 30. 17:04
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Én bevenném 3.nak.
2011. jún. 30. 17:06
 34/42 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem jól meg kell tépni a csajt aztán kész,nem kell itt ennyire kerülgetni a forró kását!
2011. jún. 30. 17:07
 35/42 A kérdező kommentje:

Feljelenteni, háááát... Nem tudom, nem túl radikális lépés az? :S Mondjuk, hogyha továbbra is így folytatja a lány, valószínűleg tényleg nem lesz más megoldás, mert így egyszerűen nem lehet élni, de azért bevonni a rendőrséget egy kicsit erős, nem?

Egyáltalán, komolyan vennének minket a rendőrségen, ha odamennénk a kapitányságra azzal, hogy a barátom excsaja rendszeresen hívogat minket?

2011. jún. 30. 17:14
 36/42 anonim ***** válasza:
A viselkedése is erős. Főleg, ha nem csak a hívásokat említitek meg.
2011. jún. 30. 17:15
 37/42 mimano ***** válasza:
93%
Komolyan vennének, nem egyedi eset ez, hidd el!
2011. jún. 30. 17:20
 38/42 anonim ***** válasza:
Ha "felolvasod" nekik az itt kiírt kérdésedet, az már teljesen elég. +Elmondod, hogy beszéltetek a szüleivel. Komolyan fognak venni.
2011. jún. 30. 17:23
 39/42 anonim ***** válasza:
Desert eagle a megoldás neve...vagy vegyél neki egy kutyát!
2011. jún. 30. 17:24
 40/42 anonim válasza:

hát én letiltanám a számáról érkező bejövő hívásokat és smseket és akkor nem tudna zaklatni

vagy új telefonszám

2011. jún. 30. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!