Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mintha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mintha minden nőt a futószalagról nyomatnának lefele?

Figyelt kérdés

Hali!

23 éves vagyok, már nem vagyok kifejezetten tini, noha még van mit tapasztalnom. Sok lánnyal randiztam már (nem nézek ki rosszul), de mégis miért van az, hogy minden nő a LÉNYEGI KÉRDÉSEKBEN pontosan egyforma? Lássuk:

- ha megnyílsz neki, nem vagy többet érdekes, sőt kifejezetten akkor vagy számára érdekes, ha szinte semmit nem tud rólad, csak a külsőleg látja

- ha bókolsz neki, azt gondolja, a kezében vagy, de hanem teszed, a végén sírni kezd, hogy nem törődsz vele

- egyre több nőnek a pénz, és a külsőségek vannak az első helyen (sokkal nagyobb mértékben, mint a férfiaknál, mert még ha azt is mondja, hogy nem számít neki a pénz, simán szakítási indok, hogy unalmasnak talál, ha nem futja, hogy elvidd egy rakás "izgi" helyre

- sok lány nem szeret a szexről beszélni az ismerkedés/ kapcsolat elején, de ha arra kerül a sor, kiderül, hogy mértéktelenek és rohadtul szex-függőek

- a kapcsolat elején a sikerült "megfognod" (ez is micsoda egy baromság eleve), akkor rajong érted, biztos észrevetted már, de ha a kapcsolat nem olyan lesz, mint azt ő elvárná (mert nincs 24h naponta vele foglalkozni, mert mondjuk dolgozol), akkor jön a hiszti, elmúlik a nagy vonzalom, és jön a következő

- elvégezni valami sulit (egyetem, főiskola), de igazán csak a papírért teszi, mert rohadtul semmi nem érdekli valójában, nincs egy igazi hobbija

stb stb. a sort folytathatnám.

2011. jún. 26. 13:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért van, de nagyjából így van.

Na de hogy ezzel mennyire ráhibáztál az nem semmi :D:

"- elvégezni valami sulit (egyetem, főiskola), de igazán csak a papírért teszi, mert rohadtul semmi nem érdekli valójában, nincs egy igazi hobbija"

2011. jún. 26. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Így igaz! Talán 1-2 kivétel van, de a 3. pontra (pénz & külsőségek számítanak) annyi sincs!
2011. jún. 26. 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:

ennél még rosszabbak (hobbitéma) akik mániákusak, és nem tudnak elszakadni egy témától...

például a művészcsaj...

vagy a kockacsaj (ilyen is van)...

vagy az építészcsaj...

na ez se jó ám.

2011. jún. 26. 13:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Na, ez az, a kérdező nagyon jól látja!

Így nem is csoda, ha nem talál az ember normális lányt 21 évesen!

2011. jún. 26. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezt sokan kérdezhetnénk mi is 22L
2011. jún. 26. 14:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A "sok lánnyal randiztál" és a "minden nő egyforma" üti egymást, inkább akkor csak te akadtál mindig ilyenekbe.

Mások nevében nem beszélhetek, csak a sajátomban.

*Lehet, hogy amikor megnyílsz, nem magáért a megnyílásért vagy már kevésbé érdekes, hanem azért, amit mutattál magadból.

*A bókolás elmélet az én részemről is igaz, bár nem ennyire sarkosan.Ha bókolnak, akkor elkönyvelem, hogy fontos vagyok, tetszem neki stb.Lehet nem mutatom, de ezzel én is kezdek megnyílni, bízni.Ha a bókok abbamaradnak, akkor megijedek, hogy már nem így gondolja.De egyik esetben sem hiszem azt, hogy a kezemben van az illető.

*A pénz.Nem érdekel.Tényleg nem.Nekem egy találkozó nem attól izgi, hogy fizetős hely.Boldogan elvagyok két zsömlével meg egy májkrémmel, ha van valaki, akivel nagyon jókat tudok nevetni, vagy beszélgetni.Életemben nem vártam el eddig senkitől, hogy fizessen nekem bármit is,nem is értem soha ezt a pénzkérdést a kapcsolatokban.

*A szex az megint mindenkinél más, gondolom az elején bizalom hiányában kevésbé szeret az ember erről beszélni, mivel ez intimebb téma,bizonyos ajtókat ki kell nyitni, hogy szenvtelenül lehessen róla beszélni.

*Ha a fellángolás elmúlik, akkor nincs mit tenni, ezzel szerintem nem csak a nők vannak így.Ha komolyan gondolod, akkor szerintem ez olyan, mint a vállalkozás, hogy az elején neked kell beleölnöd az idődből stbdből.Viszont lehet, hogy ha ennyitől elpártol egy lány, akkor nem is érdemes futni utána.

*Az utolsó pont teljes mértékben eltér tőlem, szóval vagy én nem vagyok nő, vagy mégsem igaz, hogy MINDEN nő ilyen.Csak olyan egyetemre vagyok hajlandó járni, ahol azt csinálhatom, amit szeretek, egyébként feleslegesnek látom kijárni, és nem is vagyok hajlandó.Perpillanat is azt "tanulom", amit szeretek és amivel a későbbiekben foglalkozni szeretnék.

20L

2011. jún. 26. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

ezeket a tulajdonságokat nem húzhatod rá az összes csajra, mert nem így van.

a hobbival értek egyet, h sokakra igaz a céltalanság, és a pasin függnek, mert örökké unatkoznak.

viszont az eredetiség nem pénzfüggő.

a bókoklás... én pl. rühellem ha mondják ezeket a sablonokat, hogy szé a szemed, jól nézel ki. egy egészséges önbizalommal rendelkező lány ezt tudja magáról :D

ha viszont olyat bókolnak, hogy te ember, milyen vicces a szöveged/nem lehet téged megunni/hatslmas arc vagy stb.

az máris jobb, mert akkor tudja az illető, hogy nem már megint csak a külsejét nézték.

ha nem kapok bókot, az sem vág a földhöz, mert tudom, hogy v.mi tetszik bennem, különben nem lógna velem.

a pénz nem érdekel, mert mindig van annyim, amennyi kell. :D

én akkor beszélek a szexről, ha jól esik éppen. akiben ösztönösen megbízok, annak előbb, akiben nem, annál meg úgyis felejtős lesz a dolog.

utálom, ha a pasi "túltörődik" velem. hívjon 1 nap egyszer, v. beszéljünk félórát msn-en, találkozzunk egy héten kétszer, de a majomszeretetre nem tartok igényt.

neked az a bajod, hogy mind ilyen sabloncsajokkal találkoztál eddig.

20/L

2011. jún. 26. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezeken a feltevéseken lehetne gondolkozni az ellenkező nem esetében is:

1. ha megdugta a csajt, nem érdekes többé, ki van pipálva

2. (bókokra nem tudok hasonlatot találni)

3. külsőségek: tán a pasik nem a vékony nagycsöcsű kerek fenekű plázapicsäkat nézik meg először és tartják vonzóbb nőnek?

4. a pasik szeretnek beszélni és hencegni szexuális témában, de ha oda kerül a sor, kiderül, hogy nagy nullák

5. ez ugyanígy van, rengeteg pasi tud hisztizni, vergődni, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő azt elképzelni

6. a fiatalok 99%-ának és nem csak a nőknek, halvány lila lepkefingja sincs arról, hogy mivel lenne érdemes foglalkozni, mit kéne tanulni, milyen papírt kéne szerezni, hogy boldoguljon ebben a nyüves országban

én is folytathatnám......

22/L

2011. jún. 26. 14:37
 9/14 A kérdező kommentje:

A 14:16-os és a 14:27-es lánytól kérdezem, ha még felnéztek ide: ugye van barátotok?

Ez lett volna a következő pont, a kivétel a fentiek alól, hogy a normális nőknek mindig van barátja.

2011. jún. 26. 14:48
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem ilyen az ertekrendem fiukkal kapcsolatban: arc-test,szemelyiseg-esz..es ez eleg sok lanynal igy van..
2011. jún. 26. 14:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!