Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után melyik félnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után melyik félnek kell keresnie a másikat?

Figyelt kérdés

Úgy értve hogy aki kimondta hogy vége vagy az aki hibázott ?

Mert végül is nekem volt egy kis "hibám" ami miatt szakított velem a párom. A kis "hiba" alatt nem megcsalást meg ilyeneket gondolok.

20/F

2011. jún. 26. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
egyiknek se, miért is kéne találkoznotok
2011. jún. 26. 13:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Úgy értve ha van még esély arra hogy minden rendben legyen.
2011. jún. 26. 13:10
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
aki szakitott
2011. jún. 26. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Miért kellene keresni bárkinek is a másikat? Szakítottatok, ennyi volt. ha meg mégis akarsz tőle valamit, akkor neked.
 5/11 napietus ***** válasza:
aki szakított, annak, már ha akarja látni egyáltalán. de ha meg is keresi, tisztázni kell rögtön, hogy ezt azért tette, mert átgondolta, és mégis lehetne folytatni, vagy csak azért, mert már nem haragszik és nem szeretne haragot tartani, de egyébként már nem akar semmit.
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Annak aki rendbe akarja hozni!
2011. jún. 26. 13:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem ezt mert visszaszeretném szerezni attól függetlenül hogy szakított velem. De ha ő azt várja hogy én hívjam én meg arra hogy ő akkor abból nem lesz semmi.
2011. jún. 26. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Mit kell ezen ennyire bonyolítani? Nincs olyan, hogy kinek "kell" keresni. Ha akarsz még tőle valamit, akkor keresd te. Ennyi.
2011. jún. 26. 13:20
 9/11 napietus ***** válasza:
akkor keresd meg, de csak akkor, ha a hibádat már helyrehoztad, és akkor is fogadd el, ha esetleg azt mondja, már túllépett Rajtad, és nem akarja újrakezdeni.
2011. jún. 26. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván az fogja keresni a másikat aki még akar valamit. És ez általában az a fél akivel szakítottak. Bár találkoztam már olyan csajjal aki dobta a barátját aztán még ő csúszott hogy kezdjék újra. Szánalmas és undorító döntse el mit akar aztán utána tegyen hülyeségeket.
2011. jún. 26. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!