Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen degeneráltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen degeneráltak a lányok?

Figyelt kérdés
18/F vagyok. 1 párkapcsolatom volt eddig, de annak is hamar vége lett. Szoktam feljárkálni bulizni. De az összes lány tiszta alkoholista, nem foglalkoznak a külsejükkel, szívnak össze vissza, olyan pasi kell nekik aki vagy drogos vagy állandóan részeg és a beszéde is csak trágár szavakból állnak. Mi van a mai lányokkal??!! És még azt mondják, hogy a pasik a hülyék. Egyáltalán létezik még olyan lány, akinek egy normális pasi kellene, aki ráadásul jóképű, nem részeg állandóan, kedves és értékeli a barátnőjét? Mert kezdek kétségbe esni, hogy már nincs ilyen.... :S
2011. jún. 26. 13:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én nem is azt mondtam hogy ilyen tuc-tuc helyekre megyek. Kb bárokba szoktam járkálni, ahol a baráti társaságommal leülünk beszélgetünk, és iszogatunk. Olyanokhoz oda se megyek, akikről látom hogy na neeee. Elég csak szétnézni/körbenézni és elég elszomorító a felhozatal.
2011. jún. 26. 20:17
 22/25 A kérdező kommentje:

Rossz látni, hogy egyre több embernek nem a komoly kapcsolat a vágya, hanem az egy-éjszakás kalandok, hülyévé inni magukat.

Én 18/f létemre igenis egy komoly kapcsolatra vágyok. Tisztelem a lányokat, előző barátnőmet is. Olyan régimódi vagyok a mostani udvarlási szokásokhoz képest. Ha barátnőről van szó, akkor szerintem évfordulókra, hófordulókra rózsát adok stb.

2011. jún. 26. 20:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Én 21 éves lány vagyok, egy héten olyan kétszer szeretek azért sörözni, meg kellemesen bebódulni. Szívni is szoktam. Cigizek. Koncertre járok. Ezek nem feltétlen jelentenek rossz előjelet szerintem, mert sose káromkodok, és fetrengem magam vállalhatatlanra. Egyszerűen szeretek menni és élni. Sokat olvasok, kedves vagyok, inkább megfigyelő alkat. Ezek kapcsán sok emberrel találkozok hétvégente és értékes kapcsolatok is születtek. Sose tudhatod, mi van egy ember mögött pusztán arról megítélve, mert kicsapongóan szórakozik. De mivel én ebbe a "mai lányok" kategóriába nem illek asszem, gondolom a tizenévesekre gondolsz, némelyik tényleg katasztrofális. A barátom 18, és mindig emlegeti, hogy a saját korosztályában nem talált normális lányt. De ezek csak általánosítások meg nagyvonalúság, ismerkedj, beszélgess.
2011. jún. 28. 01:27
 24/25 A kérdező kommentje:
át nekem az "élni az életet" nem a szívásról szól...
2011. jún. 28. 07:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem sem, nekem a tapasztalatgyűjtésről. Nem kell azt hinni valakiről, mert él ilyesmi dolgokkal, akkor már csak ez és ez. Meg én ezzel nem azt akartam mondani, hogy ez a legfontosabb nekem: csupán azt, hogy lehet egy emberben benne vannak ezek az elítélt tulajdonságok, de vannak mögötte más értékek is... Sokszor nem is akármik. De mindegy, mert te választod ki a párod, és nyilván én sem ilyesmit képzelnék magam mellé, ha olyan lennék mint te. Csak megemlítettem.
2011. jún. 28. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!