Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen degeneráltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen degeneráltak a lányok?

Figyelt kérdés
18/F vagyok. 1 párkapcsolatom volt eddig, de annak is hamar vége lett. Szoktam feljárkálni bulizni. De az összes lány tiszta alkoholista, nem foglalkoznak a külsejükkel, szívnak össze vissza, olyan pasi kell nekik aki vagy drogos vagy állandóan részeg és a beszéde is csak trágár szavakból állnak. Mi van a mai lányokkal??!! És még azt mondják, hogy a pasik a hülyék. Egyáltalán létezik még olyan lány, akinek egy normális pasi kellene, aki ráadásul jóképű, nem részeg állandóan, kedves és értékeli a barátnőjét? Mert kezdek kétségbe esni, hogy már nincs ilyen.... :S
2011. jún. 26. 13:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ismerkedj könyvtárban, rendezvényen, utcán, barátok által, neten, ne drogos bulikban.
2011. jún. 26. 13:12
 12/25 valaki a tömegből ***** válasza:
Egy normális lány gondolom olyan hejre nem is teszi be a lábát ahol mindenki szív és piál eszetlenül. Abban igazad van hogy nővekszik azok száma akik alkoholisták vagy drogfüggők, de mindég vannak olyan személyek akik nem követik a többi idiótát. 18/f
2011. jún. 26. 13:13
 13/25 napietus ***** válasza:
ha normális lányt keresel, akkor miért alkesz, drogos ribikkel ismerkedsz, akik ráadásul még igénytelenek is? köztük nem is fogsz olyat találni. a normális korban hozzád illő lányok a szabadidejüket sporttal, művelődéssel, illetve a barátnőikkel töltik. ezen a nyomon elindulhatsz.
2011. jún. 26. 13:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Dehát mondjuk buli helyen se csak ilyenek vannak, nem a legdurvább vagy legaljasabb helyekre kell menni, kereshetsz esetleg valami kulturáltabbat. :)
2011. jún. 26. 13:17
 15/25 anonim ***** válasza:
szerintem van de nagyon rtika fajta :( egyszer ajanlottak nekem itt egy filemet "hulyek paradicsoma" "idiocracy" hath nagyabol ilyen iranyba fejlodik a vilag sajnos :(...
2011. jún. 26. 13:41
 16/25 anonim ***** válasza:

"na és akkor azok a "normális" lányok, hol bujkálnak? És ők nem járnak szórakozni vagy mi? :)"

A szórakozás fogalma egészen mást jelent különböző embereknél. A normálisabbakat nem szórakoztatja az, hogy egy drogos diszkóban tuc-tuc zenére rázzák magukat. Éppen ellenkezőleg, undorító szokásnak tartják.

2011. jún. 26. 13:42
 17/25 anonim ***** válasza:

"na és akkor azok a "normális" lányok, hol bujkálnak? És ők nem járnak szórakozni vagy mi? :)"

Én pl. itthon az ágyamban, valami jó filmet nézve, vagy a hobbimnak hódolva.

Ugyanis én soha a büdös életben nem jelentem és jelenek meg ezután sem ilyen elvont, **** buli helyeken ;)

Eleve rossz helyen keresgélsz.

21/L

2011. jún. 26. 15:00
 18/25 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel, nekem is ugyanez a problémám csak én lány vagyok.A kérdésre válaszolva nem tudom és az a baj, hogy akik majd csak ezután érik el ezt a korosztályt(16-felfelé) szinte mindenkitől ezt látják, hogy cigiznek, buliba járnak és fűvel-fával feküdnek le. És mivel nincs jobb "példakép" a legtöbben ilyenekké válnak, degeneráltakká. TISZTELET A KIVÉTELNEK mert tudom, hogy van, és vannak olyanok is akik nem válnak olyanná mert van normális baráti közössége és normális szeretne lenni ezért nem hat rá a külvilág úgymond.(rám sem hat, inkább vagyok visszahúzódó...)
2011. jún. 26. 15:04
 19/25 anonim ***** válasza:
15:00 hatalmas tisztelet neked :) en egy ilyen lanyrol almodom es nem blikban keresgelek hanem inkabb egtemen vagy egyetemi levelezo oldalakon vagy ismeroseim ismerosei nezegetem meg facbokon szinten egeyetemista lany0okat es probalok veluk megismerkedni de sajnos mindig csak baratkent vagyok jo tobre nem kellek :(
2011. jún. 26. 15:08
 20/25 anonim ***** válasza:
15:08 23f ( romania)
2011. jún. 26. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!