Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen degeneráltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen degeneráltak a lányok?

Figyelt kérdés
18/F vagyok. 1 párkapcsolatom volt eddig, de annak is hamar vége lett. Szoktam feljárkálni bulizni. De az összes lány tiszta alkoholista, nem foglalkoznak a külsejükkel, szívnak össze vissza, olyan pasi kell nekik aki vagy drogos vagy állandóan részeg és a beszéde is csak trágár szavakból állnak. Mi van a mai lányokkal??!! És még azt mondják, hogy a pasik a hülyék. Egyáltalán létezik még olyan lány, akinek egy normális pasi kellene, aki ráadásul jóképű, nem részeg állandóan, kedves és értékeli a barátnőjét? Mert kezdek kétségbe esni, hogy már nincs ilyen.... :S
2011. jún. 26. 13:02
1 2 3
 1/25 WhiteLabel ***** válasza:
72%
Ezer hasonló kérdés van itt, és erre csak azt tudom válaszolni, hogy attól mert te úgy gondolod magadról hogy jó képű vagy az nem azt jelenti hogy tényleg az van, ráadásul ha nem tudsz megismerkedni normális lányokkal, akkor nem bennük van a hiba.
2011. jún. 26. 13:04
 2/25 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgélsz.
2011. jún. 26. 13:04
 3/25 anonim ***** válasza:

rossz helyen keresgélsz.

pl kezd azzal,hogy ne buliba ismerkedj :)

2011. jún. 26. 13:05
 4/25 A kérdező kommentje:
erre inkább nem mondok semmit :)
2011. jún. 26. 13:06
 5/25 anonim ***** válasza:

Mindig is lesznek olyan helyek ahova az ilyen emberek járnak... de érdekes és találkozom normálisokkal és én nem vagyok degenerált!

17L

6/25 anonim ***** válasza:
100%
Bulizni ez a réteg jár, nem csoda, hogy ilyenekkel találkozol. Eleve kérdés, hogy ha te nem olyan vagy, akkor mit keresel ott.
 7/25 anonim ***** válasza:

Mit értékelsz a barátnődben, ha az összes lányt egy kalap alá veszed és leszólod??

Talán nem a diszkókban kéne a plázapics.ákat kergetni, máshol kéne ismerkedni.

Tudod, ha ilyen helyre jársz ismerkedni, ne csodáld, ha csak ilyen lányokkal sikerül ismerkedni.

A nem drogos, nem alkoholista, nem dohányzó, nem elkur.vult csajok nem járnak le ilyen lepukkant kuplerájokba.

2011. jún. 26. 13:07
 8/25 A kérdező kommentje:
na és akkor azok a "normális" lányok, hol bujkálnak? És ők nem járnak szórakozni vagy mi? :)
2011. jún. 26. 13:08
 9/25 anonim ***** válasza:
te vagy a degenerált, hogy ilyenekkel találkozol csak
2011. jún. 26. 13:09
 10/25 A kérdező kommentje:
nem találkozok én velük, csak ilyenekkel van tele a város (Y)
2011. jún. 26. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!