Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öngyilkosság a másik szeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkosság a másik szeme láttára? Hogy dolgozza fel az ember?

Figyelt kérdés

Fúúú, ez nagyon kemény lesz, szóval készüljetek fel. Csak képzelgés, ne vegyétek komolyan, de arra vagyok kíváncsi, hogy a lányok mit mondanának erre, vagy mit tennének erre, mivel járna?

Van mondjuk Andika, meg Bandika.

Bandikát, 5 hónap járás után Andika kikosarazza. Bandika ezt nem fogadja el, még mindig szereti. Hónapokon keresztül próbálja még visszahódítani, Andikát nem érdekli, azt mondja, már elfelejtette.

Bandika mégis nagyon szereti. Ezért elrabolja Andikát.

Mikor Andika magához tér, Bandika ül vele szemben. Andika persze kikötözve. Bandika mondja: na végre elmondhatom, hogy mennyire szeretlek, és végighallgatsz... Belekezd a mondókájába.

Andika nyomja a tipikus női dumát: "nem érdekel, kérlek hagyjál, akit igazán szeretsz, elengeded, csak magadata imádod, önző vagy"...

Bandika azt mondja: szóval nem hiszed, hogy Téged szeretlek, szóval nem hiszed, hogy akár meghalni is képes lennék Miattad, a legnagyobb kínok között???

Andika nevet, és a fejét rázza.

Bandika megragadja Andika haját, megtépi és arcába ordítja: MIT KELLENE MÉG TENNEM??? MIT??? és utána keservesen elkezd a fiú zokogni.

Fog egy kanna kerozint, és elkezdi vele magát locsolni. Andika azt hiszi, megőrült.

Bandika sírva, néha dühöngve, de megvárja, amíg tiszta kerozin nem lesz.

Bandika, magabiztos arccal azt mondja: nem, soha nem fogsz engem elfelejteni, soha nem tudsz majd engem elfelejteni, és egész életedben kísérteni fog, mit tettél velem, és hogy tetted ezt!! És hogy nem hittél nekem, pedig mennyire szerettelek, de ezt most bebizonyítom!! SOHA NEM FELEJTESZ EL ÉS MINDIG OTT LESZEK A SZÍVEDBEN!!

Erre felkapja a gyufát, és meggyújta magát... Andika szeme láttára, lassan, nagyon lassan ég el Bandika, közben Bandika halálsikolyai között ordítja "MOST MÁR ELHISZED MOST MÁR ELHISZED?!?! MENNYIRE SZERETTELEK???", "SZERETLEK!!MENTSMEG!!SZERETLEK!!!ÉS NE FELEJTSD EL EZT SOHA!!!".

Andika pedig szinte fel nem fogja, mi történik, kénytelen végignézni a haláltusáját a srácnak, ahogy bőg, ordít, visít, és küzd az életéért...

Végül a kikötözött Andika ölébe hull Bandika ronccsá égett feje...

Bizarr kérdés, tudom. De hasonlóak már történtek a világban. A kérdés csupán az, hogy Ti, lányok, Andika helyében mit tennétek ezután, milyen lenne a lelki állapototok, mit gondolnátok? Vagy akár ellenkező esetben, ha Ti, srácok, egy lány művelné ezt le, ezt az öngyilkosságot, miközben kikötözve vagytok, hogy élnétek ezek után??

2011. jún. 26. 12:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül szúrt Ő is nekem szemet.
2011. jún. 26. 17:52
 52/63 A kérdező kommentje:

Felsorolok pár női nevet. Kíváncsi vagyok, melyik vagy Te.

-Gréta

-Anita

-Zsófi

-Szilvia

-Nikolett

-Beáta

-Enikő

-Emese

-Renáta

-Jolán

-Andi (?)

Melyik sikerült?

2011. jún. 26. 17:54
 53/63 anonim ***** válasza:
61%
Örülök, hogy ilyen feltűnő vagyok, ennyi hasonlóan gondolkodó hozzászóló között.
2011. jún. 26. 17:54
 54/63 anonim ***** válasza:
10%
Nem lennél nő, ha nem írnál folyton vissza valami fantasztikus megjegyzést:) ez tipikus női vonás. Ha nincs igazad akkor is te tudod az iagazat. Jól van baby neked van igazad:D próbáld ki mikor székhez kötnek és számolj be milyen volt.
2011. jún. 26. 17:58
 55/63 A kérdező kommentje:

Felsorolok pár férfi nevet is, hátha összejön. Melyik lennél Te?

-Tibi

-Norbert

-Frigyes

-Lajos

-Krisztián

-Gábor

-Zoltán

-Péter

-János

2011. jún. 26. 18:09
 56/63 A kérdező kommentje:
(Valamelyik női névbe beletrafálhattam, mert eltűnt... Pedig nem valami jellemző rá)
2011. jún. 26. 18:30
 57/63 anonim ***** válasza:

Szerintem már azzal is erősen gondok vannak, aki leír egy ilyen történetet, nem csak azzal, aki meg is teszi.

Elképzelhető, hogy mindketten meghalnak (gondolom kietlen helyet talált Bandika, ahonnan nem jön külső segítség). De ha szerencséje van Andikának, akkor csak Bandika ég el, és nem ég rá a ház, akkor is lehet, hogy pár nap alatt szomjan hal a székhez kötve.

Bár az se lehet normális, aki egy elmeháborodottal jár. Andikának azt üzenném, ha túléli, hogy:

"Az élet kegyetlen. Ha hlye vagy, még kegyetlenebb"

Amúgy sajnálom mindkettőjüket. Két szerencsétlen elmebeteg.

2011. jún. 26. 18:31
 58/63 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme van felsorolni a neveket? Egy újabb főszereplőket keresel, mert Bandit és Andit kinyírtad?
2011. jún. 26. 20:15
 59/63 A kérdező kommentje:
Barkóbáztam pár nevet, ritkábbakat, meg használtabbakat. A 83-as elhallgatott, mert valószínűleg valamelyik a felsorolt nevek közül. És most lehet, hogy azt hiszi, Ő lesz Andi, én meg Bandi.
2011. jún. 26. 20:35
 60/63 anonim ***** válasza:
68%

Én kettőt kérdeznék ezen az éji órán.

1. Ha Andika ki van kötözve, és Bandika felgyújtja magát, akkor Andika hogy a kacsacsőrű emlős vérző puncijába fog kimenekülni a házból, miután Bandika fűtőértékét átadta a körülötte lévő testeknek?

2. Mi van, ha Bandika fűtőértéke oly nagy, hogy nem bírják ki a tárgyak, és lángra kapnak? Ha az 1. pontban foglaltakra a válasz -sehogy-, akkor Bandika (szó szerint) lángoló szerelmén nem csak a saját, hanem egy másik vétlen ember élete is száradna.

Egyébként, köszönöm, kérdező ezt az érzékletes, bődületes baromságot. Rólam tudni kell, hogy piromániás vagyok, így én még - eltekintve attól, hogy egy ember hal meg előttem - élvezném is a műsört, a végén tapsolnék, és Bandika hamvait hazavinném emléknek. Sajnos ha le lenne kötve a kezem, nem tudnék videózni....

Nagyon aberrált vagyok?

2011. jún. 27. 01:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!