Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkosság a másik szeme láttára? Hogy dolgozza fel az ember?
Fúúú, ez nagyon kemény lesz, szóval készüljetek fel. Csak képzelgés, ne vegyétek komolyan, de arra vagyok kíváncsi, hogy a lányok mit mondanának erre, vagy mit tennének erre, mivel járna?
Van mondjuk Andika, meg Bandika.
Bandikát, 5 hónap járás után Andika kikosarazza. Bandika ezt nem fogadja el, még mindig szereti. Hónapokon keresztül próbálja még visszahódítani, Andikát nem érdekli, azt mondja, már elfelejtette.
Bandika mégis nagyon szereti. Ezért elrabolja Andikát.
Mikor Andika magához tér, Bandika ül vele szemben. Andika persze kikötözve. Bandika mondja: na végre elmondhatom, hogy mennyire szeretlek, és végighallgatsz... Belekezd a mondókájába.
Andika nyomja a tipikus női dumát: "nem érdekel, kérlek hagyjál, akit igazán szeretsz, elengeded, csak magadata imádod, önző vagy"...
Bandika azt mondja: szóval nem hiszed, hogy Téged szeretlek, szóval nem hiszed, hogy akár meghalni is képes lennék Miattad, a legnagyobb kínok között???
Andika nevet, és a fejét rázza.
Bandika megragadja Andika haját, megtépi és arcába ordítja: MIT KELLENE MÉG TENNEM??? MIT??? és utána keservesen elkezd a fiú zokogni.
Fog egy kanna kerozint, és elkezdi vele magát locsolni. Andika azt hiszi, megőrült.
Bandika sírva, néha dühöngve, de megvárja, amíg tiszta kerozin nem lesz.
Bandika, magabiztos arccal azt mondja: nem, soha nem fogsz engem elfelejteni, soha nem tudsz majd engem elfelejteni, és egész életedben kísérteni fog, mit tettél velem, és hogy tetted ezt!! És hogy nem hittél nekem, pedig mennyire szerettelek, de ezt most bebizonyítom!! SOHA NEM FELEJTESZ EL ÉS MINDIG OTT LESZEK A SZÍVEDBEN!!
Erre felkapja a gyufát, és meggyújta magát... Andika szeme láttára, lassan, nagyon lassan ég el Bandika, közben Bandika halálsikolyai között ordítja "MOST MÁR ELHISZED MOST MÁR ELHISZED?!?! MENNYIRE SZERETTELEK???", "SZERETLEK!!MENTSMEG!!SZERETLEK!!!ÉS NE FELEJTSD EL EZT SOHA!!!".
Andika pedig szinte fel nem fogja, mi történik, kénytelen végignézni a haláltusáját a srácnak, ahogy bőg, ordít, visít, és küzd az életéért...
Végül a kikötözött Andika ölébe hull Bandika ronccsá égett feje...
Bizarr kérdés, tudom. De hasonlóak már történtek a világban. A kérdés csupán az, hogy Ti, lányok, Andika helyében mit tennétek ezután, milyen lenne a lelki állapototok, mit gondolnátok? Vagy akár ellenkező esetben, ha Ti, srácok, egy lány művelné ezt le, ezt az öngyilkosságot, miközben kikötözve vagytok, hogy élnétek ezek után??
ja, még annyi, hogy irreális a történeted, a lány nem élné túl, mivel a kerozin gőze is gyúlékony, tehát égne ott minden. egyébként lehet, hogy valami dumával rávenném, hogy engedjen el, kimennék onnan (mindegy milyen áron. ha ehhez tökön kén erúgnom és aztán állcsúcson vágni, megtenném), és hívnám a mentőket és a rendőrséget. oldják meg. ebben az esetben túlélné mindenki, az elrablásért feljelenteném. majd az ügyvédje hivatkozhat elmeállapotának kóros elváltozásaira.
és fiúk, lányok: a szerelmet nem lehet kikönyörögni. és nem is érdemes.
A véleményem az hogy aki ilyet tesz az egy gyenge ember. Mellesleg több bűnt is elkövet. Elrabol egy lányt és megöli magát. Nos ha Andika már nem szerette Bandikát nem kell hogy különösebben izgassa a dolog. Engem nem izgatna meg ölte magát semmi közöm hozzá. Max annyira izgatna fel a dolog mint egy bármilyen más ember esetében. Azért végignézni hogy valaki hamuvá ég nem kellemes, de hogy most az az exem aki nekem nem kellett vagy bárki más teljesen tökéletesen mindegy. De az hogy magam hibáztassam meg hasonlók eszembe se jutna...
Bár még nem voltam ilyen helyzetben tehát, hogy ténylegesen mit reagálnék azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!