Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok keseredve. Van ennek így értelme?
Tegnap a párom azt mondta nekem hogy nem elég neki a szex.
Neki többre lenne szüksége és ha nem adom meg neki akkor félre fog lépni. Kerek perec megmondta.
Azt hiszem már nem szeret és csak a gyerek miatt van velem.
2 éves a kisfiunk.
Nem tudom mit tegyek lehet hogy jobb lenne külön.
Hát figyelj, a szex nagyon fontos egyaránt egy nőnek is meg egy férfinek is anélkül nem megy egy kapcsolat sem.
ÉS te miért nem szexelsz vele? Már nem kívánod? Vagy fáradt vagy a gyerek mellett? Vagy ennek mi az oka? Na és persze mennyit vagytok együtt? Hetente ? Kéthetente? Ez is fontos.
Ha így kerek perec megmondta sztem ezzel akarja azt elérni hogy akarj szexelni mert tudod mi lesz hogyha nem...
De ha megcsal akkor hagyd el őt ne hagyd hogy megalázzon , a gyerek miatt kár együtt maradni mert később csak rosszabb lesz ha miatta vagytok együtt és a vitát meg a balhét látja hallgatja.
20/L
Tapasztalatból mondom, hogy gyerek miatt nem szabad együtt maradni!
Nagyon rossz lesz neked, ha így vele maradsz mert olyan lesz mint egy lakótárs és ha csak lehet nem lesz otthon!
Ha van hová menned , szülőkhöz, rokonokhoz, akkor menj el!
A gyereket láthatja majd és biztosan látni is akarja, de azt vagy megbeszélitek a láthatást, vagy megy bíróságra, gyámügyre a dolog és ők majd megszabják h az apa mikor láthatja.
Lehet , hogy egy ideig nem lesz senkid, de sokkal jobb lesz, mintha egy olyan mellett élnél aki téged már nagy ívben leszar.
(és a ha házasok vagytok az sem akadály )
a gyereke eléggé lefáraszt és sokszor estére már nincs kedvem hozzá.
Hetente 2szer 3szor vagyunk együtt de azt mondta hogy neki a 4-5 alkalom minimum kellene.
Azt mondta még hogy a gyerekét nem hagyná el soha és ha menni akarok mehetek de a gyerek nélkül...
"a gyereke eléggé lefáraszt és sokszor estére már nincs kedvem hozzá. "
ezt most nem értem, a gyereke??? Nem a tiéd a gyerek hanem a pasinak már volt gyereke mikor hozzá mentél??
Olyan meg nincs hogy ő ott tartja a gyereket erőszakkal!
Akkor fordulhatsz bírósághoz!
És ilyen esetben tutira neked ítélik majd a gyereket ő meg kaphat láthatást!
Amugy meg menjen már a büdös pics@ba, kerek perec megmondta hogy ő akkor keres más csajokat, és k*rogatja majd őket...és emellett a gyereke kell neki téged meg elvisel.....
A tököm sem maradna vele!
közös a gyerek csak elírtam.
hát már én sem tudom hogy vele maradjak e...
4. meg 5. vagyok....
Én azt mondom NE!
nincs ennek már semmi értelme!
csak otthon beroskadnál pityeregnél, egyedül éreznéd magad még a gyerekeddel is h ott van....minden napod egyre szomorúb éés rosszabb lenne, és mint a lányok nagyon depis lennél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!