Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szép vagyok, hogy félnek megközelíteni a fiúk. Mit tegyek?
Lehet, hogy kicsit beképzelten hangzik, de nem vagyok az. Anyukám mondta, hogy ez lehet az oka. Meg sokan mondják, hogy milyen szép vagyok. Mit csináljak, hogy ne tartsanak olyan elérhetetlennek? Nem vagyok az a kezdeményező típus...
19/L
Küldjél képet nekem is!
Dumáljunk msn-enen!
21F
Akkor én is küldök képet, ígérem!
:D
21F
Kérdező képet akarok!
Én a szépet szeretem csodálni és megismerni.
Légyszi!:D
Nem küldök képet, mert nem azt szeretném megtudni, hogy szépnek tartotok-e, mert azt már tudom, hogy az vagyok. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek? Lányok, van valaki hasonló helyzetben?
21:41-nek: a belső értékeim rendben vannak, nagyon szórakoztató vagyok és kedves, elég okos is, sok barátom van, talán még ez is nehezít a dolgomon...
Kérdező!
Légy már kegyes hozzánk.Aki képet kért tőled,hogy megcsodálhasson-add meg neki ezt a gyönyört:)Küldj egyet nekem is,és ha mindenki visszaír kommentben,hogy milyennek is lát(én vissza fogok,ezt biztosra veheted),ennyi vélemény alapján bebizonyosodik,hogy tényleg ily csodaszép vagy-e.És szerintem így lesz pár felbátorodó emberke is,és talán rád talál valaki:)Ennyit igazán megtehetsz,egy próbát megér;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!