Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsek benne lelkiismeret furdalást?
Én fel tudtam fogni, hogy a barátnőmnek az egyetem fontos, és lesznek idők, amikor ritkán látom. Érett ember ezt szerintem már fel tudja dolgozni.
Lelkiismeret-furdalást akarsz okozni?? Én pont hogy könnyíteni akartam a barátnőm érzésein, nem hogy még rosszabbra fordítani.
Szerintem kettőtök közül Neked nem való a párkapcsolat.
Ne haragudj meg, de ez az én őszinte véleményem.
Hány éves vagy?
Ha nem dolgozik akkor nem lesz annyi pénze, akkor meg az lesz a bajod...
Ha valóban szereted, akkor türelmes leszel és megvárod amíg nem lesz neki olyan munkája, ahol több időd lesz rád. De amíg nem dolgozol, addig nem tudod megérteni, hogy milyen ha az ember 12órázás után hazaesik,és még vacsorát kell főznie több főre,meg akár másnapra ebédet és kitakarítani és még utána a szerelmével is foglalkozni.
Ha neked ez így nem jó,akkor inkább szakíts vele, de ne akard már manipulálni és bűntudatot kelteni benne,mert az szánalmas személyiségre vall..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!