Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek lelkiismeret furdalást néha önkielégítés után?

Figyelt kérdés
Azt hozzátenném, hogy nincs barátnőm, szoval ez az eshetőség kizárva.
2009. dec. 27. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Talán azért mert lefröcskölted a falat.
2009. dec. 27. 20:33
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
vallásos neveltetés? családi körön belül tabu téma a szex? ilyesmik?
2009. dec. 27. 20:33
 3/16 anonim ***** válasza:
Én akkoriban 13, 14 évesen éreztem lelkiismeret furdalást önkielégités után, mert vidéken élek és akkoriban még nemvolt ilyen fejlett világ nekünk nem volt még gépünk sem nemhogy internet. És a nagyobbaktól meg szégyeltem megkérdezni hogy ők csináljáke. Azt hittem egyedül én csinálok ilyesmit és azért volt. :P 20/F Dsy
2009. dec. 27. 20:36
 4/16 anonim ***** válasza:
nekem 13-14 éves koromba volt mikor legelőször kezdem el masztizni meg még utána pár alkalommal de aztán elmult :D
2009. dec. 27. 20:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Nekem is szokott, de még szex vagy szeretkezés után is. Olyan érzés, hogy: Na, ez most miért kellett?!
2009. dec. 27. 20:43
 6/16 anonim ***** válasza:
akkor ne recskázz, hanem csajozz.
2009. dec. 27. 20:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért érzel lelkiismeret furdalást, mert amit művelsz az Isten ellen való cselekedet... a kénköves pokolban fogsz pörkölődni emiatt, miközben a Sátán tüzes vasvillával szurkálja a segged!

Ezt érzed és a tudatalattid megpróbál jó útra téríteni.

Egyébként a fene tudja miért érzed. Menj el pszichológushoz, ő talán meg tudja mondani.

2009. dec. 27. 20:49
 8/16 anonim ***** válasza:

"Azért érzel lelkiismeret furdalást, mert amit művelsz az Isten ellen való cselekedet... a kénköves pokolban fogsz pörkölődni emiatt, miközben a Sátán tüzes vasvillával szurkálja a segged!"

Ez király. A kénkövektől ráadásul nagyon büdös is lesz.

2009. dec. 27. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Hüje társadalmi berögződés, miszerint a maszturbáció nem jó. Egy frászt nem. Ne legyen lelkifurkád miatta, csináld annyiszor, ahányszor csak jólesik!
2009. dec. 27. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert talán elpazaroltad a gyerekeket és nem keltek ki a falon.
2009. dec. 27. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!