Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek lelkiismeret furdalást néha önkielégítés után?
Figyelt kérdés
Azt hozzátenném, hogy nincs barátnőm, szoval ez az eshetőség kizárva.2009. dec. 27. 20:31
1/16 anonim válasza:
Talán azért mert lefröcskölted a falat.
2/16 anonim válasza:
vallásos neveltetés? családi körön belül tabu téma a szex? ilyesmik?
3/16 anonim válasza:
Én akkoriban 13, 14 évesen éreztem lelkiismeret furdalást önkielégités után, mert vidéken élek és akkoriban még nemvolt ilyen fejlett világ nekünk nem volt még gépünk sem nemhogy internet. És a nagyobbaktól meg szégyeltem megkérdezni hogy ők csináljáke. Azt hittem egyedül én csinálok ilyesmit és azért volt. :P 20/F Dsy
4/16 anonim válasza:
nekem 13-14 éves koromba volt mikor legelőször kezdem el masztizni meg még utána pár alkalommal de aztán elmult :D
5/16 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Nekem is szokott, de még szex vagy szeretkezés után is. Olyan érzés, hogy: Na, ez most miért kellett?!
6/16 anonim válasza:
akkor ne recskázz, hanem csajozz.
7/16 anonim válasza:
Azért érzel lelkiismeret furdalást, mert amit művelsz az Isten ellen való cselekedet... a kénköves pokolban fogsz pörkölődni emiatt, miközben a Sátán tüzes vasvillával szurkálja a segged!
Ezt érzed és a tudatalattid megpróbál jó útra téríteni.
Egyébként a fene tudja miért érzed. Menj el pszichológushoz, ő talán meg tudja mondani.
8/16 anonim válasza:
"Azért érzel lelkiismeret furdalást, mert amit művelsz az Isten ellen való cselekedet... a kénköves pokolban fogsz pörkölődni emiatt, miközben a Sátán tüzes vasvillával szurkálja a segged!"
Ez király. A kénkövektől ráadásul nagyon büdös is lesz.
9/16 anonim válasza:
Hüje társadalmi berögződés, miszerint a maszturbáció nem jó. Egy frászt nem. Ne legyen lelkifurkád miatta, csináld annyiszor, ahányszor csak jólesik!
10/16 anonim válasza:
Mert talán elpazaroltad a gyerekeket és nem keltek ki a falon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!