Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek lelkiismeret furdalást néha önkielégítés után?
21:28
ez mellékesen igaz is.
Én sokszor belegondoltam már, hogy ebből mennyi gyerek fejlődhetett volna eddig... de csak kárbamentek...
Kérdező:
vallásos nevelés hatására érzheted esetleg, mert úgy neveltek, hogy ez bűn. (mellesleg tényleg bűn benen van az imakönyvben a gyónás előtti gondolkodás részben).
de kitérdekel amikor olyan jó :D
Ez jó kérdés. Nekem is szokott, de még szex vagy szeretkezés után is. Olyan érzés, hogy: Na, ez most miért kellett?!
Nekem ugyan ez van... fura
Nevelés kérdése szerintem is. Össze kéne jönnöd egy csajjal és igen, akkor megoldódik. Amúgy teljesen normális. Nameg ha nem csinálnád akkor te nem lennél normális, ez ösztönös dolog, magyarul természetes, ergo Isten így teremtett meg. Ha bűn lenne jelezné.
Szerintem feszült vagy közben, inkább lazíts, ha nincs csaj gondolj egyre és nem lesz bűntudatod;) Ha bűntudatot érzel ezt megszokod akkor majd igazi szex közben is az lesz... legalábbis szerintem :S az meg ugye nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!