Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek lelkiismeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek lelkiismeret furdalást néha önkielégítés után?

Figyelt kérdés
Azt hozzátenném, hogy nincs barátnőm, szoval ez az eshetőség kizárva.
2009. dec. 27. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

21:28

ez mellékesen igaz is.

Én sokszor belegondoltam már, hogy ebből mennyi gyerek fejlődhetett volna eddig... de csak kárbamentek...

Kérdező:

vallásos nevelés hatására érzheted esetleg, mert úgy neveltek, hogy ez bűn. (mellesleg tényleg bűn benen van az imakönyvben a gyónás előtti gondolkodás részben).

de kitérdekel amikor olyan jó :D

2009. dec. 27. 22:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés. Nekem is szokott, de még szex vagy szeretkezés után is. Olyan érzés, hogy: Na, ez most miért kellett?!

Nekem ugyan ez van... fura

2009. dec. 31. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Nevelés kérdése szerintem is. Össze kéne jönnöd egy csajjal és igen, akkor megoldódik. Amúgy teljesen normális. Nameg ha nem csinálnád akkor te nem lennél normális, ez ösztönös dolog, magyarul természetes, ergo Isten így teremtett meg. Ha bűn lenne jelezné.

Szerintem feszült vagy közben, inkább lazíts, ha nincs csaj gondolj egyre és nem lesz bűntudatod;) Ha bűntudatot érzel ezt megszokod akkor majd igazi szex közben is az lesz... legalábbis szerintem :S az meg ugye nem lenne jó.

2010. jan. 7. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
bakker nem olvstam mindet végig de majdnem mindenki ugyanezt írta mint most én XD sry de ezekszerint vmi lehet benne
2010. jan. 7. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert nem a barátnődbe megy hanem a zsepibe...?
2010. jan. 8. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:
:DDD
2010. jan. 9. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!