Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek?
Önbizalomhiány? nem tudom hogy nézel ki, de ettől függetlenül önbizalmad az biztos nincs ha ilyet kérdezel. Ezt kell kiküszöbölni. A külsőről nem tudok véleményt mondani...
2011. jún. 24. 23:37
12/23 A kérdező kommentje:
hát önbizalomhiányom az van bőven, meg elég zárkózott is vagyok, elég nehezen tudok megnyílni emberek előtt és sok időbe telik míg igazán kiismernek, mondhatnám úgy is h egy kicsit "titokzatos" vagyok
Kérdező, minta saját magam "hallanám"...;)
2011. jún. 24. 23:46
járj el társaságba, sokat! Ha nem mutatod meg magad a világnak, nem fognak észrevenni:)
2011. jún. 24. 23:49
Hát, az utolsó válaszodban meg is válaszoltad a kérdésedet. Jól gondoltad emiatt, zárkózott vagy + önbizalomhiány. Na ettől nem veled van a baj.
Ez sokszor amugy lelki okok miatt van, nem jössz ki jól szüleiddel vagy akármi nem tudom. Aztán ha ez megvan majd megjön az önbizalmad magától. ^^
2011. jún. 24. 23:50
16/23 A kérdező kommentje:
hát jah, apukámmal élek, anyukámat már nem látom csak ő lát engem, apámmal meg nem nagyon szoktunk beszélgetni úgy igazán bizalmasan, aa 2 tesóm meg már külön laknak...
Szia!
Talán azért nincs pasid, mert zárkózott vagy, és nem tudsz ellazulni. Meg lehethogy a stílusod nem teccik nekik esetleg.
Minden esetre küldj privit, hátha ki tudunk fundálni valamit.
2011. jún. 24. 23:57
Mondjuk önbizalom hiány. Fogadjunk, hogy nem mersz odamenni egy sráchoz sem pl. a parton, h mit szólnátok egy röpi meccshez ? Vagy isztok velem egy koktélt. Ha nem keresel nem is találsz.
2011. jún. 24. 23:59
16 éves vagy. Én nemrég megismertem egy 20 éves lányt, aki elmesélte, hogy egy hónap alatt én vagyok a harmadik, aki megszólítja, de előtte senki sem szólt hozzá.
A lány zárkózott. Biztos, hogy az osztálytársainak tetszett korábban is, de egy zárkózott lányt a fiatal srácok nem mernek megszólítani.
El fog jönni a te időd.
2011. jún. 25. 00:23
Szia. Szerintem nem a kinézet a legjobban mérvadó, mert biztosan nagyon rendes, kedves, és aranyos lány vagy, csak ezt kevés fiú vette még észre. Ha van kedved, írhatnál többet magadról nekem privát üzibe.:) Én beszélgetni szeretnék veled, ha te isúgy gondolod
2011. jún. 25. 00:44
Kapcsolódó kérdések: