Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem senkinek?

Figyelt kérdés
Mit kéne tennem, hogy valaki végre felfigyeljen rám? 16/L
2011. jún. 24. 23:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány? nem tudom hogy nézel ki, de ettől függetlenül önbizalmad az biztos nincs ha ilyet kérdezel. Ezt kell kiküszöbölni. A külsőről nem tudok véleményt mondani...
2011. jún. 24. 23:37
 12/23 A kérdező kommentje:
hát önbizalomhiányom az van bőven, meg elég zárkózott is vagyok, elég nehezen tudok megnyílni emberek előtt és sok időbe telik míg igazán kiismernek, mondhatnám úgy is h egy kicsit "titokzatos" vagyok
2011. jún. 24. 23:40
 13/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, minta saját magam "hallanám"...;)
2011. jún. 24. 23:46
 14/23 anonim ***** válasza:
járj el társaságba, sokat! Ha nem mutatod meg magad a világnak, nem fognak észrevenni:)
2011. jún. 24. 23:49
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát, az utolsó válaszodban meg is válaszoltad a kérdésedet. Jól gondoltad emiatt, zárkózott vagy + önbizalomhiány. Na ettől nem veled van a baj.

Ez sokszor amugy lelki okok miatt van, nem jössz ki jól szüleiddel vagy akármi nem tudom. Aztán ha ez megvan majd megjön az önbizalmad magától. ^^

2011. jún. 24. 23:50
 16/23 A kérdező kommentje:
hát jah, apukámmal élek, anyukámat már nem látom csak ő lát engem, apámmal meg nem nagyon szoktunk beszélgetni úgy igazán bizalmasan, aa 2 tesóm meg már külön laknak...
2011. jún. 24. 23:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán azért nincs pasid, mert zárkózott vagy, és nem tudsz ellazulni. Meg lehethogy a stílusod nem teccik nekik esetleg.

Minden esetre küldj privit, hátha ki tudunk fundálni valamit.

2011. jún. 24. 23:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk önbizalom hiány. Fogadjunk, hogy nem mersz odamenni egy sráchoz sem pl. a parton, h mit szólnátok egy röpi meccshez ? Vagy isztok velem egy koktélt. Ha nem keresel nem is találsz.
2011. jún. 24. 23:59
 19/23 anonim ***** válasza:

16 éves vagy. Én nemrég megismertem egy 20 éves lányt, aki elmesélte, hogy egy hónap alatt én vagyok a harmadik, aki megszólítja, de előtte senki sem szólt hozzá.

A lány zárkózott. Biztos, hogy az osztálytársainak tetszett korábban is, de egy zárkózott lányt a fiatal srácok nem mernek megszólítani.

El fog jönni a te időd.

2011. jún. 25. 00:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem nem a kinézet a legjobban mérvadó, mert biztosan nagyon rendes, kedves, és aranyos lány vagy, csak ezt kevés fiú vette még észre. Ha van kedved, írhatnál többet magadról nekem privát üzibe.:) Én beszélgetni szeretnék veled, ha te isúgy gondolod
2011. jún. 25. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!