Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit valasszak? A szivemre vagy az eszemnre hallgassak?
Van egy fiu,akibe 4 evig platoi szerelmes voltam,es most vegre osszeismerkedtunk,egy tarsasagba jarunk,es szerelmet vallotam neki.Ugy erzem,hogy nekem minidg is o a legeslegjobb,a tokeletes,a nagy O.De annyiszor megbantott mar,mert o egy baratnombe szerelmes,de a lany bele nem.Es igy a fiu csak udvarol nkei es engem ugymond csak kihasznal,de nem tudom miert,engem ez nagyon zavar de akkor is szeretem.Nagyonnnn...mar 4 eve..es nem tudom felejteni...
Van meg egy fiu.Vele jartam 2 honapot,mikozben a masik sracban voltam szerelmes es felejteni akartam.Ezt a fiut is szeretem,de nem tudom leirni hogy..szeretem,de nem ugy mint az elozot...:(..Ez a fiu torofik velem,szeret,es nem hasznal ki..
Meg csak annyi hogy az elso fiu osszel egyetemre megy,es talan enm fogjuk tartani a kapcsolatot es ezert nagyon felek hogy elveszitem..
Nem tudom mit tegyek...a masodik fiu ismet ossze akar velem jonni,mikozben en a elso fiut szeretem.Mindekettojuket szeretem,csak az elsobe szeremes is vagyok...
De o kihasznal meg neha mocsok velem,nem ugy mint a masodik aki mindig kedves,nyali-fali,rozsak,stb..
:((
nem tudom mit tegyek
segitsetek:(
Koszonom
előző vagyok:
4 év plátói szerelem, ez még azt is jelenti hogy csak a külsejébe, megjelenésébe voltál/vagy szerelmes. Ez könnyen elmúlik, csak ahhoz képbe kell jöjjön egy másik "szépfiú". A 2. jelöltet meg, mint mondtam ne "dobd ki" értékeld, és ragaszkodj hozzá, mint emberhez, hisz kevés az ilyen! Good luck!:)
Egyik fiu se az a "tokeletes" kinezetu.
Tehat nem a kulsejukbe vagyok szerelmes.Es egyszeruen barmennyire is tudok gondolkozni,es ismerem a helyzetet,az 1. fiut szeretem:vele almodok,ra gondolok minden percben,zavarba jovok ha vele vagyok.
:(
Kosoznom!
Ertsetek meg,nem nez jol ki egyik pasi sem.Nem a kusejukbe vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!