Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú edzésen aki tetszik de senkit nem ismerek, hogy ismerkedjek?
Figyelt kérdés
nem merek odamenni ssenkihez ráadásul az a fiú is odajár aki nekem tetszik :S hogy ismerkedjek? várjak amíg odajönnek hozzám?2011. jún. 24. 20:30
1/3 anonim válasza:
Szóval, te másokkal is akarsz ismerkedni, meg azzal a bizonyos fiúval is? (: Na, hát ha esetleg látsz valakit, aki szimpatikusnak látszik, nyugodtan menj oda hozzá, átlagos témákkal pl. az edzéssel kapcsolatban mondj valamit, vagy kérdezd meg, hogy mióta jár ide stb. Mosolyogj sokat és légy kedves! Ha látod valakin, hogy nem örül a látogatásodnak, inkább keress mást. Nem muszáj mindenkivel jóban lenni (: A fiúra szerintem szintén mosolyogj, szemezz vele, esetleg vele is próbálj beszélgetni. Remélem, válaszoltam a kérdésedre, mert kicsit ködösen volt megfogalmazva (:
2/3 A kérdező kommentje:
köszi hasznos válasz! :D
2011. jún. 24. 20:42
3/3 anonim válasza:
Amúgy te is fiú vagy? Mert úgy más a helyzet. Nekem ebből az edzéses dologból úgy jött le, de bocs ha tévedek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!