Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg vele?

Figyelt kérdés
Egy busszal megyünk reggelente, én lány vagyok ő fiú, tetszik nekem és ő is szokott nézni néha, de nem merem megszólitani:( Önbizalomhiány miatt:( Mit tegyek? Ti örülnétek ha a lány menne oda hozzátok?
2011. dec. 2. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdj el vele beszélgetni mind1 miről a többi megy magától.

Egy idő után egyre többet fogtok beszélgetni és ha szimpatikusak vagyok egymásnak össze is fog jönni :)

2011. dec. 2. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
én örülnék, főleg ha megsimogatná a bohócom, aztán leszopna és még le is tolna a bugyiját és megfogná a bokáját.... ez tetszene igen!
2011. dec. 2. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is van mostanság csak itt én vagyok a pasi ő a lány:D

Én örülnék ha megszólítana:) De egyébként én sem merném megszólítani, bennem se teng túl az önbizalom, oldottabb légkörben sem mindig tudom megszólítani a lányt nemhogy a buszon :D Arról nem is beszélve, hogy sokat gondolkoztam azon, hogy mit lehetne mondani neki, de nem jutottam sokra:D

De neked sok sikert;)

2011. dec. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!