Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számit az anyagi, az egziszten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számit az anyagi, az egzisztencia ebbe a büdös rohadt életbe, hogy keljek valakinek? Tudom igen, de akkor nincs kiút?

Figyelt kérdés
Elméleti sikon totál alkalmas vagyok arra,hogy legyen egy párom,de a mélyszegénységem miatt esélyem sincs arra,hogy ugy dögöljek éhen,hogy legalább szerettem valakit és szeretett valaki.Azt ne firtassuk,miért vagyok szegény?Egész életembe az voltam,nagy tulélő vagyok,de a kérdésemből adodó probléma miatt semmi esélyem.Jó tudom öreganyámnak lehet kellenék még,de ennyire azért nem adom le,már korilag sem.Sokan,akik felelnek el se tudják gondolni,hogy van ilyen,hogy egy nem züllött ember egész életébe csak sodrodott,segitő kezek nélkül és amikor lehetősége volt partner kapcsolatra,abba meg nem volt szerencséje.Na ez vagyok én.Mi van ilyenkor? Ugorjak a dunába? Lesz aki ezt mondja,de kiváncsi vagyok a véleményetekre,ha van.
2011. jún. 24. 18:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ja! Azért az egyetemi éveken túl vagyok,de nem mint egyetemista,szóval tényleg elöbb felvilágosodni,aztán felelni! Születésem óta egyedül vagyok,amig lehetett dolgoztam,volt egy gyönyörü álomszép házasságom (egy nagyon szegény lányt vettem el) Nem volt szerencsém,pedig az életemet is felszámoltam miatta.Mindegy.Mondtam elméleti sikon adottak a lehetőségeim egy kapcsolatra (ez az én bensőm,gondolkodásom és nem züllött életem,de és mégegyszer DE csak ezzel rendelkezem.Egy kapcsolat úgye nem olyan,hogy holnap (holnap???) dolgozom és holnap után lesz egy párom? Vagy igen?
2011. jún. 24. 20:12
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen ez jogos, munkát mindenképpen kell találnia! Én is a soron kezdtem a gyárban annak idején, mert nem volt túl sok lehetőség. Meg kell adni minden munkának az esélyt!
2011. jún. 24. 20:12
 23/30 anonim ***** válasza:
Most egy költői kérdés következik a kérdezőhöz: Egyáltalán szeretnél munkába állni?
2011. jún. 24. 20:22
 24/30 Anyomika ***** válasza:
Ez a párkapcsolat rész de azért leírod. Menj el játékvezetőnek havi 40-60 ezer forintot szerezhetsz melón kívül sztem ez elég jó és azért azzal már könnyebb.
2011. jún. 24. 20:27
 25/30 A kérdező kommentje:
Ó igen szeretnék dolgozni! Tudsz valamit,amit mások nem? Másik felelő = Igen ez a párkapcsolatok leágazása.Amúgy nincsenek terveim,mert már rég feladtam,de még hátra van pár év,gondoltam megkérdezem,nehogy elsorvadjak.
2011. jún. 24. 20:42
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Üdv!

Nos nem rendelkezem nagy élettapasztalattal de ha csak az anyagi biztonság a gond akkor miért nem mész külföldre (nem elüldözni akarlak vagy hasonló). Itthon kétkezi munkából -még akkor is ha megszakad az ember- csak szerényen lehet megélni míg külföldön kereshetnél egy kis pénzt, nem kell kint maradni, pár évvel alatt tudnál elég pénzt gyűjteni, aztán itthon megalapozhatod az életed. Új szakmát is lehetne tanulni vagy tanfolyamokat végezni a félretett pénzből.

2011. jún. 24. 21:04
 27/30 Anyomika ***** válasza:
Ez igaz magyarországon nem csak hogy nincs munkahely de ami van az is alulfizetett szóval menj ki keres egy kis zsetont és gyere vissza ide csajozni :)
2011. jún. 24. 21:22
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen ez jó ötlet,de addig lassan meghülyülök.Emlékeztek még kisgyerek korotokra,amikor egyedül hagytak és alig vártátok,hogy jöjjön valaki.Na ezt én azóta várom,mint egy gyerek,de csak azért,mert nekem mindig kimaradt.Egyedül mindig jobbra,aztán balra,amerre az emberek irányitottak és én mentem.De már jó lenne nekem is,ami másnak megadatott legalább gyerekkorába,ha nekem is eljönne,mert lassan már kiszenvedek.
2011. jún. 24. 21:40
 29/30 Anyomika ***** válasza:

Nagyon rossz érzés ha nincs senkid :(

De ilyen a mai világ a kapzsiság az úr.

2011. jún. 24. 21:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

ha valamit görcsösen hajszolsz, az ált. nem jön be. Kb tojd le az egészet. Voltam már én is olyan véleményen, hogy "nővel többet szóba nem állok, inkább megtanítok egy birkát főzni" ....

Aztán ez megváltozott...

Üdv

Kárókatona

2011. jún. 25. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!