Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ehhez tényleg IQ kell? a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ehhez tényleg IQ kell? a párom nem érti a rövidítéseket. Leírnám nektek, ti értitek?

Figyelt kérdés

amit tudni kell először is:

sms végén úgy válunk el mindig, hogy puszi és el vagyunk jegyezve.

őt tegyük fel (most fals neveket használva) Péntek Bélának hívják, engem (tegyük fel, Kis Krisztinek)

egyik sms végére írtam a következőt, ezt még értette:

P.P.B.

(gondolom mindenkinek lejött eddig), hogy ez azt jelenti: puszi péntek béla

és a következő rövidítésemnél felháborodott, hogy ezt senki nem találta volna ki!!!! ami ez volt:

P.P.K.K.

most tényleg nem lehet rájönni, hogy ez mit jelent??????

ti tudjátok???

2011. jún. 24. 12:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
LMFHP -----> Lődd magad fejbe, hülye p*csa!
2011. jún. 24. 12:16
 12/18 anonim ***** válasza:
És, ha mondjuk visszaír, hogy "OMG WTF ROTFL F'IN HP", akkor te érteni fogod? Ha igen, nyugtázod, hogy igaza van? Mert igaza lenne!
2011. jún. 24. 12:25
 13/18 A kérdező kommentje:

amiket eddig ő rövidítgetett azt én érettem.

nos az eredmény, azzal senki nem számolt, ami fentebb van, hogy el vagyunk jegyezve....

tehát:

P.P.K.K. = puszil péntekné kiss kriszti

ok, akkor most már elhiszem neki, hogy nem egyértelmű

köszi mindenkinek

2011. jún. 24. 12:26
 14/18 A kérdező kommentje:

szóval 12:15 majdnem eltalálta :)

válaszom, nem azért rövidítgetek mert az egységet sajnálom, hanem kedves poénnak szántam volna.

2011. jún. 24. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Tényleg kedves poén, csak ne nézd szegényt hülyének, ha nem érti ezeket a rövidítéseket. Pl. az S.O.S-t mindenki érti, de csak azért, mert ez már nagyon régen elterjedt, és így jövünk ki a palántagyárból, hogy ezt már mind tudjuk. Nincs baj a rövidítéseiddel, csak mondd el neki, hogy mit akar jelenteni, ha pedig újítani akarsz, akkor ne rögtön rövidítésként küldd az új változatot. :-)
2011. jún. 24. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:

p.p. k.k. - én kajak arra gondoltam, h pici puszi a kicsi k*kira :D

...ezek azért nem jók, m tényleg bármit jelöl7nek. aki még életében nem használta őket, naná, h nem tudja, mit takarnak.

az ilyenek, h v. , v.mi stb. - a mindenki számára ért7ő rövidítések.

és nekem 129-es az iq-hányadosom, de elsőre tényleg nem jöttem volna rá.

2011. jún. 24. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Még az elsőre sem jöttem volna rá. Illetve rájöttem, csak nem akartam elhinni, hogy valaki ilyet ír egy SMS-ben.

Ez már a fokozott verziója az affektálós köszcsi-szupcsi-puszcsi kategóriájú rövidítéseknek? Ezentúl már csak kezdőbetűkkel kommunikálunk?

O.É.N.M.T.M. V.N

2011. jún. 24. 12:58
 18/18 A kérdező kommentje:

ó ne dramatizáljátok túl!

minden párkapcsolatban vannak szavak, vagy kifejezések esetleg verbális kommunikációs pontok amit csak ők ketten tudnak, ismernek

(ezért írtam le a kérdésekben, hogy miket kell tudnotok hozzá)

nah ezek nálunk ilyesmik, tehát tudhatta volna, de nem említettem neki! hogy rosszul esett, hogy nem vágja

2011. jún. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!