Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék egy barátnőt.18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátnőt.18 éves fiú vagyok. Nyílt a világ felé, közvetlen. Nem nagyon járok bulizni. Ki járna egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 20:15
1 2 3
 11/21 Anyád Szarik :D ***** válasza:
0%

Figyelj én pasi vagyok és pont az esetem nah mit szólsz ??:$

Szívesen összejönnék veled :D nah tali ? Lehet még haver is beszál gruppen mit szólsz ?^^

2011. júl. 8. 01:13
 12/21 anonim válasza:
Én nem 16/F :D
2011. júl. 8. 01:16
 13/21 anonim ***** válasza:
van wow od akkor nem.
2011. júl. 8. 01:24
 14/21 A kérdező kommentje:
nem is hittem volna, hogy a mai fiatalság többségétől eltérő stílussal rendelkező ember kérdése ilyesmit vált ki.
2011. júl. 8. 01:29
 15/21 Anyád Szarik :D ***** válasza:
ember az üzeneted dió héjban annyit tesz h meleg vagy ?:D
2011. júl. 8. 01:31
 16/21 A kérdező kommentje:
az eltérő stílus nem a melegség meglétét kéne hogy takarja szerintem. Én nem vagyok meleg, és ha kérhetlek, legyél szíves másokon nem gúnyolódni. Úgy látom a kultúra keményen kiverte nálad a biztosítékot.
2011. júl. 8. 01:41
 17/21 Anyád Szarik :D ***** válasza:
de figyelj már ilyen helyen barátnőt keresni... öcsém te nem komplett az ilyen szánalomra méltó...szal ennyit erről aki nem képes kimenni az utcára haverok társaságába és keresni magának 1 rendes csajt az ilyen megérdemli ennyit erről....
2011. júl. 8. 01:48
 18/21 anonim válasza:
Küldj képet aztán majd eldől!:D
2011. júl. 8. 02:00
 19/21 A kérdező kommentje:
Csupán csak azért nem megyek az utcára haverok közé lányokkal ismerkedni, mert haverjaim, barátaim sincsenek.
2011. júl. 8. 02:06
 20/21 anonim ***** válasza:
LOW ! nem a gép elöt kéne recskázni hanem menni ismerkedni, DE NEM ITT, ide akkor kell jönni mikor haverokkal vagytok és van egy jó net meg egy gép és lehet trollkodni beszívva vagy beb@szva...
2011. júl. 8. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!