Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, hogy 8 hónap nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy 8 hónap nem volt elég arra, hogy feldolgozzam, a barátom szakított velem?

Figyelt kérdés

Ő volt az első szerelmem,, meghalnék érte, úgy szeretem. Az egészségem is megkárosodott azóta, több műtétem is volt, annyira belebetegettem.

Annyit mondott szakításkor, már nem érzek irántad szerelmet.

1 évig voltunk együtt, mindig azt mondta, tökéletes vagyok neki.

Tényleg szeretett, de megromlott a kapcsolatunk.

Nem tudok belenyugodni.

Valami tanács?

2011. jún. 23. 19:22
1 2 3
 11/21 napietus ***** válasza:
na, pl. ezt a nyafogást fejezd be. nem a külvilág felé, főleg nem felém, hanem magad felé. gondolkodj már...van aki a Te korodban a szüleit veszíti el, mégpedig végleg, mégis megy az élet tovább. és nem fokmérője a szerelemnek az utána való nyafi...tudod, hány ilyen lesz még? mi lesz Veled, ha mindtől így kiakadsz?
2011. jún. 23. 21:44
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 23. 21:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Sajnálom, úgy néz ki, nem értesz meg. Nem kell, hiszen egész más a temperamentumunk, a hozzáállásunk, és az érzéseink.

Elnézést, nem nyafogok.

Majd akkor mond ugyanezt, ha valakit, akit igazán szeretsz, elveszítesz.

2011. jún. 23. 21:50
 14/21 napietus ***** válasza:
elégszer szakítottam ahhoz, hogy tudjam, nem jó érzés, sőt, nagyon rossz. de belesüppedni nem szabad, csak magadnak ártasz vele, és senkinek nem használsz.
2011. jún. 23. 21:51
 15/21 A kérdező kommentje:

És sosem érezted azt, hogy ő az a valaki, akivel az egész életed le akarod élni?

Mert a felszínes, komolytalan kapcsolatok után lehet, hogy nem fáj annyira a szakítás, de vannak esetek, amikor igen.

Egyébként meg nem olyan egyszerű, hogy egy iskolába járunk, mindig látom, és tavaly nyáron ilyenkor még együtt voltunk. Boldogok.. olyan rossz visszagondolni

2011. jún. 23. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
hát próbálkozz be nála, újból... ha nem zavarja túlságosan, lehet belőle még jó..
2011. jún. 23. 22:10
 17/21 A kérdező kommentje:

Na ez, amit most írtam, ez a nyavalygás.

nem pedig az, hogy szenvedek

Érzed a különbséget?

2011. jún. 23. 22:11
 18/21 A kérdező kommentje:

22.10-es, megtenném, csak már nem szerelmes belém

Bár ha tudnék benne újra szerelmet ébreszteni..

Szerinted lehet esélyem?

2011. jún. 23. 22:13
 19/21 anonim ***** válasza:
ezt én nem tudom megmondani... nekem nem sok sikerem volt... de minden megeshet.
2011. jún. 23. 22:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Ha voltál már ilyen helyzetben, elmesélnéd, mi történt?
2011. jún. 23. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!