Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 8 hónap nem volt elég arra, hogy feldolgozzam, a barátom szakított velem?
Ő volt az első szerelmem,, meghalnék érte, úgy szeretem. Az egészségem is megkárosodott azóta, több műtétem is volt, annyira belebetegettem.
Annyit mondott szakításkor, már nem érzek irántad szerelmet.
1 évig voltunk együtt, mindig azt mondta, tökéletes vagyok neki.
Tényleg szeretett, de megromlott a kapcsolatunk.
Nem tudok belenyugodni.
Valami tanács?
Sajnálom, úgy néz ki, nem értesz meg. Nem kell, hiszen egész más a temperamentumunk, a hozzáállásunk, és az érzéseink.
Elnézést, nem nyafogok.
Majd akkor mond ugyanezt, ha valakit, akit igazán szeretsz, elveszítesz.
És sosem érezted azt, hogy ő az a valaki, akivel az egész életed le akarod élni?
Mert a felszínes, komolytalan kapcsolatok után lehet, hogy nem fáj annyira a szakítás, de vannak esetek, amikor igen.
Egyébként meg nem olyan egyszerű, hogy egy iskolába járunk, mindig látom, és tavaly nyáron ilyenkor még együtt voltunk. Boldogok.. olyan rossz visszagondolni
Na ez, amit most írtam, ez a nyavalygás.
nem pedig az, hogy szenvedek
Érzed a különbséget?
22.10-es, megtenném, csak már nem szerelmes belém
Bár ha tudnék benne újra szerelmet ébreszteni..
Szerinted lehet esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!