Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évvel idősebb volt (ex)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évvel idősebb volt (ex) barátom mért keres fel újra és újra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok kb. 1 éve jöttem össze a 20 évvel idősebb barátommal. nem mentek jól a dolgok és szakítottam, de mindig pár nap/hét múlva felkeresett. összejöttünk. aztán nem volt figyelmes megint szétmentünk és ez így ment 1 évig.

ha szóvá tettem hogy figyeljen rám jobban akkor meg azt mondta ő ennyit tud nyújtani, ha nem elég keressek mást. de ha meg elhagytam éppen ezért akkor meg mondja hogy hiányzok neki, gondol rám stb...

akkor most hogy is van ez?? ja igen a szex ami főleg összekötött minket, mert az jól működött.

2011. jún. 23. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaolvasod a leírásod, azt is megfejtheted, mi hiányozhat neked belőle.
2011. jún. 23. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válasz: "ja igen a szex ami főleg összekötött minket, mert az jól működött."

Nekem 3 éves kapcsolatom után volt ez!Még hosszú hónapokig össze járogattunk,mert tudtuk hogy másképp nem megy!Én raktam pontot a végére!

Nekem(ahogy gondolom neked is)normális kapcsolat kellett és eszembe sem volt egy elb*szott kapcsolatba belefulladni!Szerencsére azóta mind a ketten megtaláltuk a saját párunkat és boldogan élünk,ő arra,én erre!:)

24/L

2011. jún. 23. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudod miért keres, azért, hogy jót szexeljen veled. Így feltart, te meg megfulladsz. Mókus kerék!!!!!Én kiugranék belőle!!!
2011. jún. 23. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:
most megint külön vagyunk. próbálkozott, de nem reagáltam rá. talán most vége lesz.
2011. jún. 23. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
ne menj bele mégegyszer, igy sose lesz vége, makacsold meg magad, állj a lábadra, h te végleg végeztél. Egy idő után feladja és leszáll rolad, de mig folyton ez fog menni veletek, nem találsz mást, olyan vkit akivel igazán boldog lehetsz!
2011. jún. 23. 18:45
 6/6 valasz88 ***** válasza:
Nem teljesen egyértelmű számodra, hogy csak a szex miatt?
2011. jún. 23. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!