Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy legyek túl egy reménytele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl egy reménytelen szerelmen? Veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Már nem vagyunk eggyütt kb 1 éve de még mindig túl sokat gondolok rá. Hogy verjem ki a fejemből?

Veletek volt ilyen? Mit csináltatok? Volt olyan hogy annyira szerelmesek voltatok még hogy nem tudtatok új kapcsolatba kezdeni?

Kort és nemet légyszi.

2011. jún. 23. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen helyzetben voltam tegnapig. Egy ideig (6 hónapig) pihentettem a szerelmi életemet,persze még mindig őt szerettem de már kezdett bennem elmúlni az érzés hogy hiányzik. Egyik srácnak nagyon tetszek és elhívott hogy találkozzunk és ismerjük meg egymást jobban. Találkoztunk,egész végig a volt pasimra gondoltam hogy vele mit hogy csináltam és hogy ő sokkal jobb fej volt stb. Nem is figyeltem arra amit a srác mondott,szinte semmire se emlékszem abból amiről beszéltünk,mert gondoltban máshol jártam. Közben azt tervezgettem hogy írok a volt pasimnak egy levelet,de mivel átvert nem akartam hogy úgy tűnjön neki hogy össze akarok vele jönni ezért egy sulis témával kapcsolatban kerestem meg. Tegnap este óta levelezünk,és most nem tudom mit csináljak. Örülök is hogy írtam neki mert már nem érzem azt az ürességet és azt hogy keresnem kéne őt,viszon utálom is magamat amiért ráírtam,ezért ma "büntetésképp" elmentem a fogorvoshoz és kihuzattam a több hónapja fájó fogamat.

Szerintem ha elkezdessz újra pasizni tényleg csak olyanokkal találkozz akik tetszenek,mert ha nem felkavarja benned a volt barátod iránti érzéseket és sokkal jobban fog hiányozni.

2011. jún. 23. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
én lassan 3hónapja szenvedek...:S igaz már annyira nem,járok szórakozni,bulizni,és próbálok pasizni,de a szívem csak az övé marad...hozzá teszem mai napig beszélünk,már nem annyit mint mikor szakítottunk hisz neki már van valakije.próbálj sokat bulizni és ismerkedni!hagyj időt hogy csillapodjon az érzés...elmúlni nem fog):
2011. jún. 23. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen... most is ez van... és már alig látok a könnyektől :(
2011. okt. 31. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!