Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl egy reménytelen szerelmen? Veletek volt ilyen?
Már nem vagyunk eggyütt kb 1 éve de még mindig túl sokat gondolok rá. Hogy verjem ki a fejemből?
Veletek volt ilyen? Mit csináltatok? Volt olyan hogy annyira szerelmesek voltatok még hogy nem tudtatok új kapcsolatba kezdeni?
Kort és nemet légyszi.
Ilyenkor pihentetni kell a szerelmi életedet. Próbálj vele nem találkozni.
22/L
"Én is ilyen helyzetben vagyok. Folyamatosan vannak jelentkezők, de úgy érzem, hogy senkinek sem tudnám odaadni a szívem."
és te mit próbáltál meg ellene?
"Ilyenkor pihentetni kell a szerelmi életedet. Próbálj vele nem találkozni.
22/L"
Köszi de ez az hogy nem is találkoztam vele azótA!
Nekem is volt ilyen, megvártam, hogy elmúljon. Kb. 3-4 évig tartott, mire teljesen elmúlt.
27/F
Nekem kb 2 éve, hogy vége a kapcsolatomnak, azóta én is pihentetek, ismerkedek, nem találkozok az ex-el. Most már talán kicsit jobb, csak egy bökkenő van, hogy valahogy mindig megtalál, pl facebook-on. És olyankor megint jönnek a régi emlékek. Sza.r dolog, de csak az idő és a feljetés segíthet. Nekem most pl úgy alakul az életem, hogy van valaki aki már 3 éve nagyon jó barátom és teljesen oda van értem, talán vele el tudom felejteni a dolgokat.
Ez tanácsolom neked is, fel a fejjel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!