Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudnál élni egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudnál élni egy életet párkapcsolatok nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos ez a sorsom, nem lehet barátnőm mert nem merek senkit leszólítani:S
2009. márc. 24. 17:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tudom hogy baj van a hozzáállásommal:D de valahogy nem megy a csajozás
2009. márc. 24. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarnád menne. Azt nem hiszem el, hogy nem... De mivel nem akarod... megérdemled a sorsod.
2009. márc. 24. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2009. márc. 24. 19:20
 14/17 A kérdező kommentje:
19
2009. márc. 24. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell változtatnod, kérdező. Még mindig jobb helyzetben vagy.

Én a családom idiotizmusa miatt veszítettem el az Igazit, és miattunk nem lehetünk együtt, azóta próbálkoztam, mással nem működtem, pedig voltak előtte is kapcsolataim, valami megszakadt, illetve hát övé a szívem, és ennyi, és csak bízni tudok abban, hogy egyszer lesz új esély vele, szóval ha viszont mégse, akkor igen, le tudnám élni, mert más nem kell, csak azért, hogy legyen valaki, nem, az nem úgy működik, az butaság, meg a leendő gyerekeimet ítélném szenvedésre, ha úgy lennék együtt valakivel, hogy mást szeretek igazán.

Kérdező, te még tudsz változtatni.

2009. márc. 24. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nagyjébol én is úgy állok hozzá mint te, de én már olyan szintre vittem el, hogy már pszihológushoz is küldtek, de nem csak emiatt van még sok de az nem ide tartozik, sajnos ha úúgy érezzük ez a sorsunk azt vagy elfogadjuk vagy nem aki nem fogadja el az harcol az utolsó reményig aki elfogadja annak nagyon szar lesz az élete, a sors elfogadása knnyű de beletörődni már lehetetlen, nincs ember akinek ne hiányozna egy pár akit szerethet és ő is viszont szeret őt, én beletörődtem hogy nem lehet senkim, de elfogadni még én se tudtam, pedig kb 13 éves korom óta tudom hogy ennek így kell lennie, hát sok szerencsét (18/f)
2009. márc. 24. 20:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:).Okosabb lettem hála nektek.
2009. márc. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!