Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tetszik a bulikultúra és nem is kavarok állandóan valakivel?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátom és utálom a részegeket a bulikban :(!!
Mit csináljak........... nekem nincs mesélnivalóm, egyszerűen nem jön be a dolog,hogy emberek egy ideig együtt vannak,aztán megunják egymást és keresnek más partnert.....
Ráadásul ezt a többség nem érti meg és nem is értékeli,hogy valaki,mint én,komolyabban kezeli a párkapcsolat kérdését meg egyáltalán visszafogott életet él...
Nagyon uncsi,hogy ezért kinéznek...
2011. jún. 22. 15:20
1/11 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok ezzel én is. :) Engem is kinéznek, de le se szarom. :) Ezerszer inkább egyedül, mint az ilyen primitív emberek tárasaságában.
2/11 anonim válasza:
ha normálisan nézel ki és 14-18 éves vagy akkor a te embered vagyok o.O xD
3/11 anonim válasza:
Szia. Ha gondolod irhatnál nekem, beszélgethetünk ugyanigy vagyok ezzel énis várjuk az igazit :D 1004@c2.hu
4/11 anonim válasza:
Én is így vagyok. Ez a "járunk egy ideig aztán szakítunk" hozzáállás, szerintem önző és gyerekes. Ha megnézed, a legtöbb párt nem is látod beszélgetni, általában csak el vannak mélyülve testi gyönyörökben :(
6/11 A kérdező kommentje:
19,lassan 20.Ti hány évesek vagytok?
2011. jún. 22. 15:46
7/11 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 15:24
Még, hogy csak a lányoknak számít a külső! :D
9/11 anonim válasza:
Örömmel látom, hogy az új generációban is akadnak elvétve értelmes egyedek. Nehogy beolvadj, hosszútávon meglátod, neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!