Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat, hogy keressen munkát?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem akar dolgozni, csak szerintem túlságosan el van kényelmesedve, mert az előző munkahelye kb álmai munkája volt, üzletvezető volt egy olyan helyen, ahol szinte semmi nem kellett csinálnia. Most viszont egy éve nem talál munkát, beadja ő a jelentkezését 1-1 hirdetésre, de alig hívják vissza valahonnan, pedig már több módszerrel próbálkozott, és nem látja be, hogy az az idő lejárt, hogy újra álmai munkájára vágyhasson. Hogy vegyem rá, hogy vállaljon el valamit akár átmenetileg is, amíg nem talál jobbat? Még nem élünk együtt, így úgymond nincs beleszólásom, ráadásul, ha tanácsot próbálok adni, a fejemhez vágja, hogy a saját képemre akarom formálni. Mellesleg őt is zavarja, hogy nincs pénze, de úgy érzem, nem tesz meg mindent. 22 L
2011. jún. 22. 01:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
"Anyámék furcsának találják, hogy egy olyan férfihez menjek hozzá, aki képtelen munkát találni, ráadásul úgy, hogy nem is érdekli."
2011. jún. 22. 01:32
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
te döntsed el ,hogy vele akarsz e közös életet alakítani majd, mert egy családban fontos, hogy mind2 rész kivegye a részét a fenntartásból.
2011. jún. 22. 01:35
 3/21 A kérdező kommentje:
Anyumék nem szólnak bele, de engem nagyon is zavar, mert igen, a jövőben megeshet, hogy szeretnék vele családot alapítani, de így nem lehet. Nem tudom, mit csináljak, meg kellene beszélnünk, de az mindig veszekedésbe torkollik. :S
2011. jún. 22. 08:54
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm éppen ilyen, mint a barátod. Egész nap otthon döglik, számítógépezik és közben sír, hogy nincs pénze. Ajánlottam én is neki több munkahelyet ahova fel is vették volna de büdös volt neki a fizikai munka és nem ment el. Jövőképe, célja nincs csak létezik. Én már régen kirúgtam volna az ilyen pasit, ha nő lennék.
2011. jún. 22. 10:48
 5/21 anonim válasza:
100%

Ha nem akarod egész életedben eltartani, inkább cseréld le. De tényleg . kutyából nem lesz szalonna. Tapasztalat.

Ha most még el is megy dolgozni mi lesz később?

2011. jún. 23. 17:40
 6/21 anonim ***** válasza:
85%

Ha ülj és várja a csodát, attól még nem lesz jobb.

Nekem is van egy rokonom, aki hasonló taktikát folytatott, csak ő fodrász volt. Megszokta, hogy kötetlen a munkaidő, ha bemegy bemegy, ha nem, akkor nem. A vendéggel meg lesz valami. Nem tudta kifizetni a bérleti díjat, ott kellett hagynia. Egy évig ült otthon, most kezdett el dolgozgatni (csak módjával persze)... Mondtam neki én is, hogy itt láttam munkát, ott láttam munkát (rengeteg helyre kerestek eladókat karácsonykor, ünnepekkor, neki meg pont ilyesmi képesítése is van, mehetett volna), de sose ment. Ő vár... Hogy mire...

2011. jún. 23. 18:22
 7/21 TOMAtm ***** válasza:
9%

hát,kövezzetek meg de volt közel fél év amíg énsem dolgoztam holott nemegy helyre elmehettem volna,de nem akartam bagóért gályázni,elvégre nem ezért jártam iskolába.a szaktudást igenis fizessék meg,és ne akarjanak a dolgozó embereken spórolni.

mondjuk nekem nem voltak anyagi gondjaim ezidő alatt sem.és fél év után találtam egy nagyon jól fizető céget,ahol megbecsülnek és jó beosztásban vagyok.

2011. jún. 23. 19:28
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom...
2011. jún. 23. 21:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Sehogy nem tudod rávenni. Ez olyan mint a cigi. nem tudod rávenni a dohányost hogy hagyja abba, hacsak maga nem akarja. Hagyd a fenébe a témát. ha neked így is tetszik a hapsi, akkor legyél vele. De ha eleged van a tehetetlenkedéséből és az örökös siránkozásból, akkor hagyd el. Tudja ő nagyon jól hogy bénázik és töketlenkedik, de neki egyelőre ez megfelel, és jobban tetszik neki ha csak nyafoghat. ez van. kell így vagy nem kell... döntsd el. Nem vagy az anyja hogy nevelgesd és hogy eltartsd.

Tudod más az, ha, mint az egyik előző válaszoló írta, fél évig nem vállalt el olyan munkát ami nem tetszett neki, mert megtehette, mert volt mögötte anyagi háttér. A te pasidnál ez nincs így, gondolom a szülein élősködik miközben kesereg. Roppant férfiatlan, meg kell mondjam. Én ha a helyedben lennék, 1 hónapot adnék, hogy én nem szólok a témában semmit, nem is utalok a dologra, úgy veszem mintha dolgozna. Ha eközben összekapja magát, és tesz az ügy érdekében, és nem sápítozik tovább, akkor jó. ha nem, akkor lapát.

32/N

2011. jún. 24. 09:10
 10/21 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy, a fiúk többsége ilyen. Főleg aki szellemi munkát végzett az nehezen megy el fizikait csinálni.szerintem beszélj vele, h. segítesz neki meg ilyenek, amúgy a legtöbb férfi inkább megijed a sok visszautasítástól,de tudatosítani kell vele, h. ha kezedni akar valamit az életével akkor vállaljon el bármit és közben is tud munkát keresni,de legalább lesz egy kis pénze.
2011. jún. 24. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!