Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnak mért nincs kedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak mért nincs kedve soha sehova menni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Neki az is jó lenne hogy ha akárhányszor találkoznánk csak nála vagy nálunk lennénk..Olyan szép idő van olyan jó lenne kimozdulni sétálni vagy elmenni akárhova de nem mert neki sosincs kedve hozzá. Mit csináljak hogy végre kimozduljunk mert én már nagyon unom hogy folyton a házban döglünk://
2011. jún. 21. 18:35
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
de én biztos vagyok benne hogy nem te vagy mert én most is beszélgetek a barátommal :) és akkor szólt volna nem pedig itt kérdezné meg:D
2011. jún. 21. 19:25
 22/32 anonim válasza:
Én meg az eddig kommentjeidből szinte biztos voltam benne. Egy monogramot kérhetnék?
2011. jún. 21. 19:27
 23/32 A kérdező kommentje:

hátjoo:d

FT

2011. jún. 21. 19:28
 24/32 anonim válasza:
Akkor tényleg nem te vagy a Barátnőm! Amúgy mit játszotok?
2011. jún. 21. 19:34
 25/32 A kérdező kommentje:

de ha te meg a bnöd is ilyen helyzetbe vagytok akkor tanácsolom hogy menjél már el vele sétálniii:D

amugy hát a neten játékokkal amit találunk meg van pár amit feltettünk ilyen hülyeségek:D

2011. jún. 21. 19:35
 26/32 A kérdező kommentje:
a mit játszunk az kapcsolodik ahoz h mért nem megyünk sétálni?xd vagy mért kérded?:D
2011. jún. 21. 19:36
 27/32 anonim válasza:
Csak kíváncsi voltam! Sehova sincs kedve elmenni? Squash, mozi, konditerem, kilátók, étterem, koncert, fesztivál?
2011. jún. 21. 19:38
 28/32 A kérdező kommentje:
ami pénzbe kerül oda nekem sincs mert nincs pénz de az ilyen sima elmenni gellérthegyre,margitszigetre vagy a környékünkre vagy bárhova nincs kedve:/
2011. jún. 21. 19:42
 29/32 anonim ***** válasza:

Mert a fiúk,nem kolbászolos tipusuak.Ne félj,ha most udvarolna,még a holdra is elmenne gyalog és ingyen.Fiú létemre mondom,vigyázz a fiúkkal,mert messze nem olyan a gondolkodásuk,mint a nőknek.Nagyon sok ilyen ismerősőm volt,az egyik legnevettetősebb ilyen volt:Egész nap az ágyba volt a párja odavitte a kávét a kaját,elment dolgozni,én is,aztán hazaértem én is,majd a lány is,de a párja még mindig ágyba volt,jött a szokásos a párja körbeugrálta,vitte neki a kaját az ágyba.Ha néha felkelt az ágyból,nem kaptunk a fejünkhöz,hogy:Úristen csoda történt.Nem egysterüen ilyenkor wc-re ment.Nagyon sokáig ment ez így,persze a srác nem is dolgozott.Egyszer megkérdeztem: Te Pisti,miért csinálod ezt,miért nem teszel-veszel,miért nem mész dolgozni? Az egyszerü válasz ez volt ( a fiú tudott rajzolni,de 25 éves volt már)Szóval így felelt: Ezekkel a művész kezekkel???

Azóta is röhögök,ha eszembe jut.

2011. jún. 21. 20:13
 30/32 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D

értem köszi a történetet is:P

2011. jún. 21. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!