Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki igazán szeret, az elfogad olyannak amilyen vagyok?
Ezt a mondatot többször hallottam már másoktól.
24 éves férfi vagyok és 3 hónapja voltunk már együtt barátnőmmel, aki 17 éves. Nekem ő az első, előtte semmilyen párkapcsolatom nem volt még, ugyanis nagyon szorongok lányok közelében abból adódóan, hogy taszít az intim együttlét gondolata. Nagyon örültem neki, hogy annyi évnyi szenvedés után sikerült összejönnöm valakivel, akinek félénken is tetszek.
Kb. 1 hónap után jutottunk el a szexig. Nekem nagyon nem tetszett. Valahogy gusztustalanul, mocskosan éreztem magam után. Nem a barátnőmmel van a baj, mert nagyon szeretem, csak, egyszerűen nem értem miért de ez van. Imádom puszilgatni, ölelgetni, , simogatni, hozzábújni, de ez a szex dolog valahogy nem nekem való.
A barátnőm az elején még türelmes volt, de később sajnos kidobott, mert azt mondta így nem kapcsolat egy kapcsolat. Most azon agyalok, hogy vajon tényleg szeretett-e, vagy csak szexre kellettem volna neki, és kihasználta a tapasztalatlanságomat, a hiszékenységemet?
Erre így nem tudok mit mondani sajnos.
Ha sikerülne néhány számodra is kellemes aktust összehoznod egy számodra kedves lánnyal, akkor már biztosan nem a véres húsos saláta lenne az, ami legelőször eszedbe jutna róla:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!