Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nem ri*bancos csajokat megcsalja a pasijuk és a tipikus műcsajokat sose csalják meg?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na ez az..az én pasim is engem már azért lecsesz ha buliba kivágottabb felsőbe jelenek meg,mert multkor résztvettem 1 fehérnemű/bikini bemutaton és ezért teljesen kiakadt,h milyen gáz és erről nem volt szó+soha az életbe ne plasztikáztassak!!eddig rendben is v de vmikor a TVben ez a Kelemen Anna meg a Havas és Havast kérdezték h lefeküdtek e??erre mit szol be a párom a Tvnek??Te hülye vagy,nem dugtad meg????!!!

na ezen kiakadtam,h engem lecsesz és h sose legyek majd műnő és közben meg talán ő is megdugna 1 olyan nőt...??

2011. jún. 20. 21:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez nem így van. Én soha nem festettem magam, a legkisebb mértékben sem, a szemöldököm se szedem!! Teljesen átlagos ruháim vannak, lazán öltözködöm, nagyon nagyon picit rocker stílusban, van, hogy csúnyán beszélek, inkább fiúsnak vallom magam, mint nőnek. Nem vagyok műnő. Még sincs okom panaszra, mert sajnos több fiú akart tőlem többet barátságnál, mint amennyi kellett volna (mondjuk 0). 2 fiú barátomat ezért vesztettem el, mert nekem nem jelentettek többet barátságnál...
2011. jún. 20. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Ez tipikus. Azért nem akar belőled "műnőt" csinálni, nehogy kelljél más pasinak is, így maradsz meg mellette, így lehet biztos abban, hogy csak az övé vagy. Ugyanakkor ő is csak pasi, akinek a műnőkre feláll! Szóval nyugodtan lehetsz picit csajos, különben rádun, főleg ha mindig rá hallgatsz. A 20:26-os voltam.
2011. jún. 20. 21:08
 14/18 A kérdező kommentje:

engem nem csalt meg a pasim... de multkor nőiesebbre vettem a figurát enyhé kihuztam a szemem, egy kis szájfányt is dobtam és azt mondja neki ez sok, ő a természetes arcomat szerette meg azt is szereti... na hát ezért "fáradtam":(

Na de könyörgöm hogya tetsszem igy neki és igy hogyan legyek nőies ha ez "zavarja"??? Hát ha elmegyünk egy buliba csak kisminkelem magam, nem???

Meg magassarkút nem nagyon vehetek fel mert alapból alacsonyaBb nálam 3-4centivel

NA IGY HOGY LEGYEK NŐIES, H NE UNJON RÁM???????

2011. jún. 20. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát basszus, ha egyszer végre találnék egy nem ribancos csajt (elég közel vagyok hozzá, szerencsére), akkor én személy szerint (ha jól ismertem meg magam) soha nem csalnám meg. Ellenben egy ribancot... Egyébként az utolsó kommentedre reagálva: nem mindenki néz ki jobban sminkkel. Van egy lány, akit minden nap látok, és nagyon szolid sminket visel, nem vagyok szakértő, de szerintem csak rúzst. Egyszer láttam kisminkelve, és alig ismertem fel (HIHETETLEN rossz az arcmemóriám), és szerintem nem nézett ki jobban. Van, akinek nem áll jól, mert elég szép ahhoz, hogy smink nélkül is szép legyen.
2011. jún. 20. 23:24
 16/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:26

Ez csak Kelet-Európában a nőideál...

2011. jún. 21. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:

najó,álljunk csak egy kicsit meg.nem vagyok műnő,bár van pc-m és festem a hajam,sminkelem magam.azért mert ezeket csinálod,nem műnő leszel,de ha van valami bőrhibám,akkor szeretném eltüntetni,és erre csak az alapozók jók.

magyarul,nem minden csaj műnő.:))

2011. jún. 22. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
A műnőket elhagyják. :)
2012. jan. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!