Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arthat a mindennapi talalkozas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arthat a mindennapi talalkozas?

Figyelt kérdés
Baratommal tobb mint egy eve vagyunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast, es elmondhatom h az ev minden napjaban szinte egyuttvoltunk.Bar a baratom sokszor mondta h ne talalkozzunk mindennap, nem azert mert un hanem mert akarja erezni kicsit a hianyomat is.Tudja h attol felek h esetleg megcsalna vagy talan kihulne ez a szoros kapcsolat ami koztunk van...de annak ellenere miattam belemegy megha 15 percre is estenkent, tudniilik melozik sulizik. ugy mint enis ami eleg faraszto. Mostanaban ugyerzem valtoztatnom kene ezen mert ugyerzem igy csak a problemak jonnek, tudom h szeret es elkene fogadnom azt amit o mond, h kevesebbet legyunk egyutt, de felek:( mitevo legyek?
2009. márc. 24. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos szétmenőben vagytok, mondjuk ki az igazságot, és nagy valószínűséggel hamarosan meg fog csalni...
2009. márc. 24. 11:42
 12/18 A kérdező kommentje:
es mert gondolod ezt? akkor fejtsd ki kerlek
2009. márc. 24. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
nehogy komolyan vedd már az előzőt! attól még h az embernek nagyobb szüksége van a magányra mint eddig, nem azt jelenti h már nem is szeret! nekem is van olyan h a barátom mondja h most ne találkozzunk... na és? akkor majd látom holnap. ettől nem fog sem megcsalni sem nem szeretni, ha meg nagyon hiányzik, akkor írok neki egy sms-t és el van intézve.
2009. márc. 24. 11:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
1,5éve vagyunk együtt a kedvesemmel. Eleinte ritkén találkoztunk,de 1év után összeköltöztünk. Több a surlódás közöttünk, de ez szerintem minden közös háztartásban így van.Én 7végére hazautazom anyumékhoz, nem keressük egymást ilyenkor;tehát valamennyi szabadságot is adunk a másiknak.Működik.
2009. márc. 24. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
11.27 es vagyok kérdezted hogy miért akar kevesebbet találkozni?Talán fáradt,vagy nem tudom de mindenesetre beszéljétek meg.Amúgy köszi a lepontozást mindenkinek.
2009. márc. 24. 19:52
 16/18 anonim ***** válasza:
előző: hát csak azért kaptad mert abszolút hülyeséget írtál! nem személyeskedés, egyszerűen nem volt hasznos és kész. már miért következne abból h kicsit több szabadságra vágyik, hogy most azonnal szétmennek és meg fogja csalni a lányt? hisz azt írta h a srác ha a lányért megteszi mert tudja h ez neki fontos. ha annyira félre akarna kefélni hát sz.rná le nagy ívben h a barátnőjének rosszul esik ha nem látja minden nap!
2009. márc. 24. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
a 22.17 esnek csak annyit hogy nem én irtam hogy meg fogja csalni meg hogy szétmennek én csak azt akartam mondani hogy biztos oka van amiért kevesebbet akar a srác találkozni ezzel semmi rosszat nem mondtam azt hiszem utolsó elötti voltam
2009. márc. 25. 08:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Elkezdett szémenni a kapcsolat, mi értelme tagadni?????
2009. márc. 25. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!