Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Hogyan kezdjek hozzá?
21 éves soproni srác vagyok. Pár napja volt egy kérdésem. Ehhez kapcsolódik. Itt van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1893..
Most egyre többet azon gondolkodok, hogy hogyan kezdjek hozzá. Változtatni akarok az egészen. Csak az a baj, hogy még barátaim sincsenek. Csak voltak, de ők nem voltak normálisak és nagyon szerencsétlenek voltak a csajoknál. Így tehát teljesen egyedül vagyok.
előszöris én a helyedbe odamennék most anyámhoz és leordítanám hogy mekkora hülye volt akkor 17 éves korodban...... Anyád a beteg hogy 3 év különbséget lepedozza...... ÉN KEGYETLENÜL RÁIZGULOK EGY 14 ÉVESRE!! Lesz@rnám anyámat... 13 éves is jó lenne amíg nem leszek 18, egyébként nem volt sose bnőm, most kezdem el a személyiségfejlesztést és nemsoká lesz még1 randim hátha most összejön!! Mindent beleadok!! kezdetnek hallgasd meg a "Brian Tracy - Phoenix szeminarium"-ot, EZ A TANFOLYAM EGY CSODA!!! Egyszerűen magamra se ismerek, hallgasd meg és mindent csinálj úgy ahogy mondanak benne!!
f17
amúgy tényleg.... nagyon sok pasi fél oda menni csajokhoz.... jó okés, hogy néha sok a rossz példájuk, meg nem mernek... de nem lehet minden tökéletes.... én például örülök neki, ha egy srác oda jön hozzám beszélgetni :) nem harapom le a fejét.... beszélgetni lehet, emg ismerkedni :) ez az előző kérdésed....
ne hallgass anyádékra.... ne anyád, hanem te vagy együtt azzal akivel.... nem anyád fogja megb@szni, hanem te -.-"
ne járj úgy mint az én vőlegényem.... az is az anyja után ment állandóan 21 éves létére, én meg besokűkaltam és ott hagytam.... ezek a papucs félék, meg anyuci kedvencei semmire se jók... szóval saját életed éld, saját döntéseidet....
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-20 13:30
Méghogy akkor ismerkedjen, ha nagyon helyes...
Na ez úgy hülyeség, ahogy írtad...
Regisztráltam a csajokespasik.hu-n. Nem megy ott az ismerkedés. A netes csajozás nem megy. Nem tudom, hogy hova menjek.
Nincsenek haverjaim. Csak voltak. De őket meg nem érdeklik az ilyesmik és nagyon szerencsétlenek a témában. Szerencsétlenebbek, mint én. Emiatt nincs hova mennem. Ráadásul kisvárosban élek. :(
Én is ebben a cipőben voltam kb 17-18 éves koromban,a barátaim nyomik voltak,sehova sem akartak eljönni velem,folyton csak otthon ültek,meg is ittam a levét,mert később nagyon bántam,hogy nem mozdultam ki,és nem ismertem meg sok embert.
Aztán elmentem egy nagyvárosba tanulni,ahol külön laktam már a szüleimtől,és ott megismertem olyan lányokat,akik bulizósak voltak,cipeltek magukkal ha akartam,ha nem,és én is megkedveltem a bulizást,de az ismerkedéshez még mindig félénk voltam,kevés srácot ismertem meg.Regisztráltam netre,arra jó volt,h elkezdjek talizni pasikkal,és sokféle embert megismerjek,aztán később már a szórakozóhelyeken is bátrabb lettem velük szemben.Persze nekem valahol jobb lány létemre,mert a pasik nyomulnak,de nem volt ez mindig így.Valahol az kellett,hogy az önbizalmamat helyre tegyem,és megváltoztassam az életstílusomat,az élethez való hozzáállásomat.
Volt olyan,hogy nem mentem el vhova,ahova hívtak,mert csak egy embert ismertem onnan.Mostmár csakazértis elmegyek,mert mit veszítek vele? Legalább több embert megismerek.Ahova mész suliba szeptemberben,sztem próbálj meg ismerkedni szingli,de eljárkálósabb (nem otthonülő,kocka) pasikkal,és hátha úgy jobb lesz.Vagy ha van valami érdeklődési köröd,hobbid,azzal kapcsolatban is jelentkezhetsz ide-oda,de én a netes ismerkedésről se tennék le,minél több helyen ismerkedsz,annál jobb.Csak ne add fel és ragadj meg minden lehetőséget.Ha más nem,tesókkal,szülőkkel járkálj el,ne az legyen a fő cél mindig,hogy párt találj,előbb az életmódodon változtass,próbálj meg nyíltabb,lazább lenni,mert most görcsölsz.Tudom,könnyű mondani,de hidd el,hogy neked is lesz barátnőd!
22/L
22/L
Szülőkkel nem akarok menni. Másrészt kisvárosban élek, ahol több az öreg, mint a korombeli. A tesóm is öreg (31), két gyereke van. Ő sem jöhet szóba.
Szakmunkás lehet olyan f@szikkal találkozni, akik buliznak is? Egyáltalán a városban? Az a helyzet, hogy itt a diszkó nagyon népszerű és ott nem érzem jól magam. Nem tetszenek azok a helyek. Emiatt szerintem garantált, hogy egyedül vagyok a kisvárosomban.
Egyébként neked tényleg könnyű, mert a f@szik biztos nyomulnak rád.
A netes ismerkedésben van egy jó és két rossz dolog számomra. Jó az, hogy 100-an néztek rám és közülük 20 nőnek bejövök. Az egyik rossz viszont az, hogy nem kezdtem el velük levelezni a másik rossz dolog miatt: Tőlem több száz km.re vannak az ország másik végén. Nagy részük pesti. :(
Ez az én "szerencsém".
Érdeklődési köröm: kutyák (van egy huskym), erdei kirándulás, metal zene, emiatt maga a zenélés is, történelem. Ezekkel szeretek foglalkozni.
Azért igyekszem nyitott lenni. Az elmúlt napokban megismertem pár srácot, akikkel együtt fogok zenélni egy bandában, mint szólógitáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!