Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek ír ha azt mondtam NE...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek ír ha azt mondtam NE keressen többet!?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottam vele, nem túl szépen. ő elutazott a nyárra én meg mondtam ne keressen többet élje ő is az életét és én is azt fogom. erre előbb ír egy sms-t hogy hogy vagyok mi ujság? minek írt ha világosan elmondtam a tényeket? és amúgy is 400km-re van most tőlem. (tehát gyors szexre hívás kizárva)
2011. jún. 20. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg még mindig érez irántad valamit?
2011. jún. 20. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
mivel te dobtad ő még valószínűleg oda van érted, mert kicsit megrogyasztottad az önbizalmát .... vagy normális és tartani akarja a kapcsolatot, volt már mindkettővel dolgom :)
2011. jún. 20. 09:18
 3/4 A kérdező kommentje:
nade én nem akarom tartani vele a kapcsolatot főleg nem úgy mint egy haverral.
2011. jún. 20. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Hülye köcsög punci menny a francba!!!

Azt írtad hogy:"nem túl szépen"

miért nem tudtál normálissan szakítani? Tönkre tettél egy lelket és ezt te is meg fogod szívni!(tapasztalat)

2011. jún. 20. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!