Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok túl lépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok túl lépni a nemrég történt dolgokon? Mennyi idő kell még?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, barátommal 4 éve vagyunk együtt. Pár hónapja szakítottunk, úgy tűnt ellaposodott a kapcsolatunk. Ő időközben összejött az egyik ismerősünkkel, nem voltak együtt sokat, max 1 hónapot. Aztán visszakönyörögte magát hozzám, mert rájött, hogy szeret. Én megbocsáltottam mert még én is szeretem őt. Azóta jól megvagyunk, viszont amikor nincs velem folyton eszembe jut az, hogy mást ölelt, mást csókolt, és még mindig elkap a sírás, ha erre gondolok, hogy ezt tette velem, bár nem csalt meg, mégis fáj. Érzem, hogy nagyon szeret, és most tényleg nagyon igyekszik. Szerintetek mikor fog végre elmúlni ez a fájó érzés ami néha rámtör? Elakarom felejteni az egészet, de nagyon nehéz, mert a csaj ( nem akarok beképzeltnek tűnni, de tényleg! ) a közelembe sem ér... Teljes mértékben kevés az önbizalmam azóta, és szeretnék végre túl lépni ezen!
2011. jún. 20. 00:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Itt a baj önmagadban van, nem tudom, hogy várod, hogy elmúljon amikor magadban nem hiszel.

Aki önmagát nem szereti, hogy várhatja el, hogy más szeresse?

Addig nem múlik el míg nem hiszel előbb magadban, aztán benne. Bizalom!!!

Vagy próbáld feldolgozni, vagy dobd ki. Szerinted meddig fog bizonygatni, ha nem hiszel neki? Megmondom. Amíg nem talál egy másik lányt, aki bízik benne.

Amúgy meg tök ellentmondásos vagy, a csaj a nyomodba sem ér de nincsen önbizalmad? Önkergetés. Tipikus nő. Azt várod, hogy naponta huszonötször elmondják neked; te jobb vagy, te szebb vagy, téged szeretlek... blablabla

Meg fogja unni, megint továbblép, hiszen így őt is lerombolod. Gondolom hívogatod, ellenőrizgeted.

Találj önmagadra, tudd te ki vagy, te mit akarsz, te mennyit érsz. TE ÖNMAGADNAK! Aztán jöhet a többi.

2011. jún. 20. 08:07
 2/2 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak, én is hasonló helyzetben voltam, csak mi 2 hétig nem voltunk együtt és egyszer összefutott az exével... engem eléggé gyötrött a dolog, pedig semmi nem volt, és nem is akart semmit tőle, elmondtam neki, hogy ez engem nyom belülről, helyre tette az eszem és nem rágódóm, mert velem van, nyilván való, hogy engem szeret, akkor semmi értelme siránkoznom. szóval neked sincs. :))
2011. jún. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!