Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mit jelent a rosszfiú kifejezés?
Hát ezt nehéz megfogalmazni. Azt például, hogy nem egy udvarias tipus. Hanem olyan akivel jól érzed magad. Laza és könnyed. Hülyéskedni lehet vele, csinált már pár olyan dolgot az életében amire nem feltétlenül büszke. De nem a bunkó fajtára kell gondolni. Én ezt értem a rosszfiú kifejezés alatt. Nekem ezért a rosszfiúk jönnek be,de ahogy az 1. válaszoló is írta. Mindenkinél mást takar.
Remélem segítettem. Nem tudtam jobban megfogalmazni. Nehéz...:)
Az a baj, hogy az emberek annyira nincsenek tisztában a fogalmakkal...Rosszfiú...A lányok kb azokra mondják ezt akiknek nem számít semmi komolynak, csak úgy csajozgatnak stb...Közben azok mitől rosszfiúk? Simán kiélik a külsejük által kapott előnyöket.
Szerintem a rosszfiú az, aki nem szépfiú, olyan a stílusa is, esetleg börtönviselt, bűnözik, vagy olyan körökben mozog, esetleg rappel vagy hasonlók...Nem az ilyen kis anyuci apuci kedvencei akik mindent megkapnak...De egy igazi "rosszfiúval" megint nem akarnátok járni, nemde lányok? csak a mondvacsinált "rosszfiúkkal", akik a nőzésben rosszfiúk...
Nekem a ribanc pasik a rosszfiúk.
A bunkó az más tiszta, az még ennél is rosszabb.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!