Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a vélemémyed egy 30 éves férfi és egy 22 éves lány kapcsolatárol? Müködőképes lehet?
most 20 évesen ha komoly kapcsolatot akarok 28 felett keresgélek
sajnos csalódtam 22-24 évesekben :(
20:38 vagyok:
volt egy számomra nem túl könnyű időszakom, munkahelyemet elvesztettem, apukám meghalt stb. stb. Párom ugyan támogatott mindenben de sokat dolgozott én meg magányosnak éreztem magam. Aztán lehetőségem volt kimenni külföldre dolgozni és tanulni és én kimentem. Új életet akartam kezdeni. Utána még évekig volt, hogy össze-összegabalyodtunk, de aztán véglegesen elváltak útjaink. Én azóta férjnél vagyok, családanya lettem, de Vele még a mai napig is kapcsolatban vagyok,néha beszélünk, facebookon rámüzen. Szóval jó kis kapcsolat volt az, csak az élet máshogy alakult (ő még a mai napig is nőtlen,azt mondja, hogy engem még most is elvenne feleségül, de ugye ez már késő:). Azóta én 31 vagyok, ő meg 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!