Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindenki azt hiszi a 16 évsekről hogy kicsi p*csák?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
és sajnos egyre több olyan lány van, aki amúgy normális, okos, kedves, de úgy vannak vele, hogy ha nem leszek olyan mint a többség, akkor kiközösítenek, csúfolnak, és elkezdenek ők is picsulni. kár.
2011. jún. 19. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert ha te 16vagy akkor tudod hogy mi van.

Iszik, cigizik (persze azért, hogy menőnek látszon) Kis pi**a nacikba és szoknyába jár kis toppal, korán kezdi a nagylánykodást, úgy kisminkel, hogy a feje 85% alapozó/puder, a maradék 10% szemhéj festé az 5% k***a erős csilli villi szájfény. a barátnőivel vihog, ha össze akar valéakit szedni, feltünősködik, hisztizik vagy vihog mint a fakutya!

Flegma.

Ezenkivűl, ha valami nem tetszik neki, hisztizik, ha kérdést rak fel ide és ha nem azt válaszolják amit szeretne hallani, lecseszi őket, és még neki áll feljebb ha le p*csázzák :)

Röviden ennyi!! 20L

2011. jún. 19. 13:10
 13/20 anonim válasza:
72%
Elnézést kérek! Én 16 vagyok, és nem vagyok az. És senki sem hisz annak. a barátnőm bevallotta, hogy az, és mindenki csúfolja. ÉN NEM VAGYOK AZ! És amúgy nem miden 16 éves p*csa
2011. jún. 19. 13:10
 14/20 anonim ***** válasza:

13:10 vagyok

Persze. hogy nem minden 16éves az, tisztelet a kivételnek. Mert azoknak van saját személyiségük, stílusuk.

De a maradék vs. nagyobbik része pedig mind szalad az anorexia felé és ha nem kockás a hasa, vagy épp neki nincs meg a legujjabb csilli-villi körömlakk akkor más itt a világvége!!!

2011. jún. 19. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom, hogy mind az, mert vannak kivételek....de tény, hogy ha bemegyek egy szórakozóhelyre a 16 éves kis p.csák, falatnyi ruhákban verik magukat a fiúknak, és azt hiszik de menő hányásig inni magukat. Aztán meg A budiban l.szopják a csávókat, majd sírnak, hogy miért nem veszi komolyan egy pasi sem.

Nekem 16 éves húgom van, szerencsére őt nevelik szüleim, szóval szerencsére nem lett ilyen kis r.bi, de így is az idegeimre tud menni, mikor a fene nagy élettapasztalatával kioktat, és beszólogat, meg ugye mindent jobban tud.

22/L

2011. jún. 19. 13:14
 16/20 anonim ***** válasza:

13:40 vagyok

Az elöttem lévőnek a 22L-nak igaza van!!

Mert valóban akár egy italt fizet nekik valaki már egyből szétrakják magukat az illetőnek, és a mai fiatalok már 14évesen mennek bulizni meg ilyenek. Lehet, hogy régimodi vagyok, de én 17évesen kezdtem kijárni a barátnőimmel és valahogy nemet mondtam a ciginek, meg nem ittam le magam dög részegre, nem sz*ptam vécékbe, nem dobtam szét magam mindenkinek, nem sz*ptam le egy egész foci csapatot, nem jártam k*rvásan, nem hisztiztem ha valamit a szüleim nem tudtak megadni és végül is még is jól tudtam szórakozni!

2011. jún. 19. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

az előttem szólónak teljesen igaza van!

még csak annyit tennék hozzá, hogy játsszátok a felnőttet, de ha baj van, akkor kisgyerekek vagytok. amikor rázzátok a pi.átok egy buliban, akkor nagyon felnőttnek gondoljátok magatokat, de amikor baj van, pl terhesség vagy rosszul lesztek egy buliban bekatizva, akkor meg sírtok mint egy kisgyerek. szánalom.

2011. jún. 19. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csak hiszem:)

21/F

2011. jún. 19. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Bár azért ne legyünk álszentek. Mi sem voltunk felnőttek 16 évesen. Tisztelet a kivételnek. Most 21 évesen, ha összehasonlítanának a 16 éves önmagammal...ég és föld.
2011. jún. 19. 13:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem is furcsa az általánosítás. Szerintem csak az olyan helyekre ahova a válaszolók többsége jár, csak ez a kategória fordul elő. A mi osztályunkba egy ilyen sincs...

17/L

2011. jún. 19. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!