Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek életetek párjáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek életetek párjával, aki tényleg tökéletes számotokra, DE a "hiperpigmentáltak" táborát erősíti?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 22:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
33%

Kedves utolsó!

Több ilyen lány kéne, mint Te! :)

Kedves kérdező!

Mivel, a kérdésedből nem derűl ki, hogy melyik nem képviselőinek szól, így válaszolok rá: NEM!!!

Nem ragoznám túl a dolgot, hogy kikkel nem jönnék össze és miért... Én személy szerint csak és kizárólag fehér-->magyar lánnyal jönnék össze, nem érdekel a többi, testi/fizikai vonzalom tekintetében sem! Olyan is volt már, hogy tetszettem egy lánynak(magyar) és össze akart velem jönni, de nem jártam még vele sem, éppen az előélete miatt(több cigány sráccal is járt). Egyébként pont ezen az oldalon beszéltek le róla :D, mert kiírtam egy kérdést is ezzel kapcsolatban. Úgy érzem jó döntést hoztam és tudom, hogy rengetg pasi nem járna olyan lánnyal, akinek voltak más származású barátai korábban, szal nagyon jól gondold meg, hogy mibe mész bele!! Hidd el nem lesz olyan jó dolog egy életen át hazudozni/és vagy tagadni!!! Szerintem NE tedd a Te érdekedben, mert ezzel kiírod magad a potenciális barátnőjelöltek sorából! üdv.:

22/F

2011. jún. 20. 10:30
 12/28 A kérdező kommentje:

Én is ezen a véleményen vagyok. Nekem kiskorom óta a szüleim azt mondják, hogy akárkit haza hozhatsz még lányt is, csak c*gányt ne.

Tisztelet a kivételnek (nagyon kevesen vannak sajnos) de a többség nem megbízható.

És erről valamilyen szinten mi is tehetünk, mert nem adjuk meg az esélyt a változtatásra (ezt tanultam aztán lehet nem így van).

2011. jún. 20. 10:40
 13/28 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt mondják itthon:) Bár nekem még az arabokat is hozzáteszik, mivel nekik nagyon más a kultúrájuk, és ugye a nőkkel is máshogy bánnak.

19/L

2011. jún. 20. 17:34
 14/28 anonim ***** válasza:

22/F vagyok megint

Örülök, hogy a szüleid helyes neveltetésben részesítettek benneteket, beleértve az utolsó kommentelőt is, higgyétek el, hogy igazuk van a szülőknek, az arabok esetében is. Én elfogadom, hogy némelyik magyar pasi is szemét, de, ha kicsit keresgél az ember, akkor azért lehet találni normálisakat is bőséggel kívűl-belül, minden értelemben! Én srác létemre úgy érzem, hogy prostituálódnék az által, ha egy más származású lánnyal jönnék össze, tök mind1 milyen igényes.. ha nem jól sül el vmi és véget érne a kapcsolat, akkor, gondoljatok bele, hogy mi lesz utána, mert engem elég dúrva példákkal beszéltek le arról a bizonyos magyar lányról, (akinek volt egy-két cigány barátja korábban) és érdekes módon lányok voltak javarészt az ellenzői a dolognak, kvázi azt suggalva, hogy ne vesztegessem arra lányra az időmet, aki képes volt cigókkal smárolni stb.. és milyen igazuk volt! Na, most fordítva vajon mi lenne, szted, járna veled valaki is, mert szerintem nem! Éppen ezért írtam, hogy csak letagadni tudnád, de meddig, mert előbb-utóbb szóba kerülne így is úgy is és egy normális, komoly kapcsolatban azért fáj, ha hazudni/tagadni kényszerül az ember egy olyan dolgot, amiről tudja, hogy bántaná a párját!! A teljesség igénye nélkül, elég sok negatív hozadéka lehet egy ilyen kapcsolatnak, szal én a magam részéről óvva intenék mindenkit ezektől! A lehetőségeikről pedig annyit, hogy megadtuk nekik, ők ezel nem akartak / akarnak élni, nem céljuk az integráció. A cigánykérdés is egyike, a jövő Magyarországát és az egész kelet-európai régiót súlyosan érintő probémáknak, amikkel szembe kell nézni, most jön az, hogy félig cigány-félig magyar identitászavaros emberek melyik oldalon fognak állni? És szülőként, mit kell majd azoknak átélni, akiknek a gyerekei se ide se oda nem tartoznak, bár általában a cigányokhoz szoktak csapódni, amivel aztán végképp elvágják magukat.. Ilyen körülmények között gyereket vállani, értelmetlen és végtelenül bizonytalan dolog. Jó lenne, ha ezekkel mindenki számolna. üdv

2011. jún. 21. 00:53
 15/28 anonim ***** válasza:

->22/F

Lehet, hogy az a lány ilyen volt, de én pl. a baráti körömben egyet sem tudnék mondani, amelyik összejönne egy cigánnyal. Felénk erősen elítélik őket (amit én amúgy egyáltalán nem bánok:)), bár tény, hogy van olyan, amelyikkel "-szia - szia, -mizu - mizu" - viszonyban:D vagyok, egy utcában nőttünk fel, de akkor sem tudnám megfogni a kezét, vagy megölelni, mondjuk arcon puszilni... Amíg tisztességes távolságban van, addig megvagyok vele. Bár ez a srác sem normális, múltkor is azt ecsetelte a haverjának, hogy pofozta fel majdnem a barátnőjét...:) Ennyit róluk.

19/L

2011. jún. 21. 12:40
 16/28 anonim ***** válasza:
És még örüljön az a lány, hogy nem szamurájkarddal támadt rá majdnem, a "kedves" párja! :-D
2011. jún. 21. 13:02
 17/28 anonim ***** válasza:
Hát igen:)
2011. jún. 21. 23:21
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem!Semmi esetre sem!Büdös ku@@@@@@@@@@@@@@@@.....@@@@@@@...@@@@@ cigó@@@@@@@@..@@ SOHA!
2011. szept. 17. 12:32
 19/28 krvua ***** válasza:
51%
szóba se állok velük...
2011. szept. 17. 12:39
 20/28 anonim ***** válasza:
SOHAA
2011. szept. 17. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!