Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek életetek párjával, aki tényleg tökéletes számotokra, DE a "hiperpigmentáltak" táborát erősíti?
Ne legyél rasszista, a szerelem az szerelem.
"A lélek az lélek, a bőrszín lehet más."
/FankaDeli/
Magyarul roma származású???
Én biztos hogy nem. Inkább egy arabbal.
HAHAHA, jó vicc volt:D Nekem hiperpigmentált ember nem lehetne életem párja... Előbb vonulok be apácának, minthogy egy cigánnyal közelebbi kapcsolatba kerüljek:)
19/L
Én akkor sem állnék össze eggyel sem, ha "normális" lenne... Ismerek olyan cigány srácot, akit örökbe fogadtak, rajta kívül volt még két gyerek, mindkettőből orvos lett, a cigány srác meg börtönben ül bolti rablás miatt, pedig csecsemőkorában vették magukhoz. A vér nem válik vízzé. Ezernyi példát látni rá, hogy a hülye fruska azt hiszi, hogy az a cigány srác mááás, utána meg koppan:D Dehát aki ilyen hülye, és van hozzá egyáltalán gusztusa, hogy hozzáérjen (nekem nem lenne, ha megpróbálna megcsókolni, biztos elhánynám magam, a kezét sem tudnám undor nélkül megfogni), akkor hajrá, majd rájön:) És igen, lehet mondani, hogy mocskos rasszista vagyok. Ez van.
19/L (második vagy harmadik válaszoló, nem tom pontosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!