Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy szexuálpszichológussal?
Figyelt kérdés
Vagy inkább nem?
17/F
2011. szept. 9. 19:46
2/12 anonim válasza:
Érdekes lehet, végülis ha valamiért nem menne, éslehet, hogy tényleg lelki oka van, tud segíteni, de kérdés, hogy ha nála van gond, azt is beismerné-e? mondjuk az is előfordulhat, hogy annyit beszél már erről, hogy elunja, de nemtom, én belevágnék, kíváncsiságból (meg persze ha szerelmes is lennék:))
3/12 anonim válasza:
Őrült egy kigyó van a lábam között, jó lenne egy kis terápia.
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves 19:52! Köszönöm szépen a válaszodat!
De nem lenne ciki, ha bejelentenéd, sokat fantáziálsz mondjuk a megerőszakolásról (olvastam már itt olyat, hogy sokan kipróbálnák) és ő erre közölné, hogy kialakulóban lévő biasztofíliád van? Nem lenne kicsit lelombozó?
(Ez a kérdés szól másoknak is)
2011. szept. 9. 19:58
5/12 anonim válasza:
19:52-es vagyok
ha ilyennel jönne (amúgy nekem is volt már ilyen fantáziálásom), megkérném, hogy akkor kúráljon ki belőle:))
6/12 A kérdező kommentje:
20:03! Szóval nem vágnál sértődött arcot, és nem hisztiznél, hogy nem vagy a betege?
Amúgy az egyik legjobb kúra bizony "az" lenne....
2011. szept. 9. 20:07
8/12 anonim válasza:
Hát, ha emberileg okés, persze. De ha nem... Akkor lehet felőlem akár arab sejk is, nem jönnék össze vele.
9/12 anonim válasza:
Szerintem egy jó kis szerepjátékos estét pont megalapozna:) én spec. humorosnak gondolnám:) (19:52)
10/12 A kérdező kommentje:
20:15, 20:35, köszönöm!
20:35! Megkérdezhetem, hány éves vagy?
2011. szept. 9. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!