Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyre több olyan kérdész van ami a végzetségen alapulo párkapcsolatrol szol?
Egyre több olyan kérdést olvasni hogy "a párom egyetemet végzett én meg csak szak iskolába járok,és hogy ez baj e"
miért jelenthet gondot ez egy párkapcsolatban?
Én erre a kérdésre csak a saját példámat tudom felhozni! Egyetemista vagyok, de a lényeg nem is ez... kiskorom óta rengeteget olvasok, igen széles az érdeklődési köröm... Többször is volt olyan barátom aki szakmunkást végzett, és az elején mindig minden jó volt, de később mindig eljutottunk egy tanár- diák viszonyhoz... rossz volt, hogy nem tudtam olyan dolgokról beszélgetni velük amik érdekeltek, vagy ha mégis, akkor sok dolgot meg kellett magyaráznom.
Ennek persze nem kell törvényszerűen így lennie. A szüleim például mindketten szakmunkásképzőt végeztek és azóta is gyárban dolgoznak. Viszont olvasott, tájékozott, érdeklődő, intelligens emberek.
Ahogy van buta egyetemet végzett ember, ugyanúgy vannak nagyon okos alacsonyabb végzettségűek.
A lényeg az, hogy szerintem akkor a legjobb egy párkapcsolat, ha körülbelül egy szinten van a két ember... és ezt az egy szintet nem a végzettség szerint értem, inkább műveltség, érdeklődés szerint.
Azért mert vannak felszínes emberek és természetesen semmi köze a dolognak a pénzhez, nem ezért csillan fel sokak szeme az "ügyvéd, mérnök" szavak hallatán.
Egy asztalos akinek nagyon szép szakmája van haza visz 150-et, egy mérnök 30-et, egy ügyvéd meg kitudja mennyit, de sokat.
Itt rejlik az összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!