Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem csókolt még meg? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csókolt még meg? :S

Figyelt kérdés

Barátommal lassan 2 és fél hónapja együtt vagyunk. Az a baj, hogy még nem volt semmi. Annyi, hogy megfogta a kezem.. :S

Vágyom már arra a csókra :S De persze nem fogom én kezdeményezni.. Gondoltam már rá, de láttam rajta, hogy nem akarja. Miért lehet ez? Már annyira hülyén érzem magam, mintha csak szánalomból lenne velem. Mit tegyek, már szinte mindent megpróbáltam, puszilgattam a nyakát, sokáig ölelkezünk, és amikor jön a búcsú, arcra egy puszi. De volt olyan, hogy csak na Szia. Most hülyét akar csinálni belőlem? :S Elég érdekes mostanában. Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek, mert nem értem. Velem lenne a baj? :S

2011. jún. 18. 00:04
1 2
 11/16 Moszuke ***** válasza:

mért képzeled magad a többi állattól felsőbbrendűbbnek attól, hogy homosapiens vagy?

ugyanúgy tele vagyunk mi is ösztönös ősi belénk rögzült primitív dolgokkal mint egy kutya vagy földigiliszta.

két dolgot mondtam.. vagy türelmesen vár, hogy a srác felkészült és bátor legyen lelkileg 1 csókhoz vagy neki kell betörnie a srácot és nem várni.

a kellemesebb ha vár türelemmel.. de mint látod a lány egy perverz és nem bírja már tovább, testiségre vágyik:)

engem ha a párom annó nem tör, be akkor most így 7hónap után talán megmerném fogni a fenekét farmeron keresztül.

ez van.. ha a kapcsolatba belekerül egy perverz és egy szűz mindig a szűz szopja be:D mert az ember önző és kiakarja elégíteni a testi vágyait.. és a szűz/lelki beteg ember fogja a rövidebbet húzni ilyenkor, hiszen ő az akinek ezt a testi vágyat ki kellene elégítenie, de nem meri.

így hát be kell törni. eltüntetni a nevetséges gátjait amiért fél. mindet.

aztán élvezkedni, hogy a kapcsolat egy magasabb szintre jutott:)

ennyi

2011. jún. 18. 13:35
 12/16 mimano ***** válasza:
Nem ártana utánajárnod mit jelent az, hogy perverz...
2011. jún. 18. 15:12
 13/16 A kérdező kommentje:

"de mint látod a lány egy perverz és nem bírja már tovább, testiségre vágyik:) "

Hűha.. jó tudni :))))

2011. jún. 18. 19:52
 14/16 Pisicsepp válasza:
büdös a szád.
2011. jún. 19. 15:46
 15/16 A kérdező kommentje:
.. neked meg értelmes egy "neved" van... leírja milyen vagy abban biztos lehetsz :)
2011. jún. 19. 17:11
 16/16 Moszuke ***** válasza:

balf*szok.. ne egy szón lovagoljatok amit kedvemre használok jelentésétől függetlenül.. ajj..:(

és a büdös száj is szóba jöhet.. mert mért ne alapon..

nem a válasz stílusát kell nézni hanem a sorok mögötti segítőkészséget.

2011. jún. 20. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!