Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem csókolt még meg? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csókolt még meg? :S

Figyelt kérdés

Barátommal lassan 2 és fél hónapja együtt vagyunk. Az a baj, hogy még nem volt semmi. Annyi, hogy megfogta a kezem.. :S

Vágyom már arra a csókra :S De persze nem fogom én kezdeményezni.. Gondoltam már rá, de láttam rajta, hogy nem akarja. Miért lehet ez? Már annyira hülyén érzem magam, mintha csak szánalomból lenne velem. Mit tegyek, már szinte mindent megpróbáltam, puszilgattam a nyakát, sokáig ölelkezünk, és amikor jön a búcsú, arcra egy puszi. De volt olyan, hogy csak na Szia. Most hülyét akar csinálni belőlem? :S Elég érdekes mostanában. Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek, mert nem értem. Velem lenne a baj? :S

2011. jún. 18. 00:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok ?:D
2011. jún. 18. 00:05
 2/16 anonim válasza:
2és félhónap után ez elég gááz...
2011. jún. 18. 00:06
 3/16 Moszuke ***** válasza:
ja veled van a baj mert türelmetlen vagy vele.. még tuti szűz és tök új neki a "testiség"..
2011. jún. 18. 00:06
 4/16 A kérdező kommentje:

16 vagyok, ő meg 17 :)

Szerintem is :S Nem értem egyszerűen. Most mit tehetnék? Kapjam le, és majd lesz valami... áh :S

2011. jún. 18. 00:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát, nem éppen. 2 hónapig tűrtem, de mondom, hogy mostanában elég érdekesen viselkedik, nem is tudom, mint aki lusta, vagy hogy mondjam. Nem én vagyok neki az első :) Ezt biztosra tudom, de nem értem, hogy velem miért vár annyit, mert szinte már megőrülök érte :$ :) Gondoljátok el, találkozunk, és akkor na hátha ma meglesz, de semmi.. néha már a karjaiba ugranék..:) De az a tudat, hogy még nem volt csók.. :(
2011. jún. 18. 00:10
 6/16 Moszuke ***** válasza:

hát az a drasztikus megoldás.. be kell törni:) nincs mese.. engem is betört a párom:D /kis szűz kisfiút:(/

utólag már jó visszagondolni a bénázásokra és az időkre amikor a ő kezdeményezett mindent kb:D

első csókunk ilyen volt:

állunk megállóban jön a busz.. elköszönök, szia.. elindulnék a busz felé erre:

adhatok egy csókot?

-el se jutott az agyamig a kérdés már a másik pillanatban a szám volt a lány nyála és a meleg, puha ajkai érintésének érzése..

aztán mondta, szia.. és én felszálltam.

elképedve érzékeltem, hogy az első csókunk ilyenre sikerült:D de még pár percig nem tértem észhez:D

aztán kövi randitól kezdve már "mertem" csókot kezdeményezni.

23f

2011. jún. 18. 00:13
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :D

Meg is tenném ezt, csak néha mintha már azt látnám rajta, hogy megunt. De még semmi nem történt, hogyan unhatott meg. Mér úgy érzem, hogy hülyét akar csinálni belőlem. Mit tegyek? :S :S

2011. jún. 18. 00:17
 8/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem ciki, ha a lány kezdeményez. Sőt, általában mindent a nők irányítanak, csak mi pasik nem, vagy nem akarjuk észrevenni.

23F

2011. jún. 18. 00:23
 9/16 mimano ***** válasza:
Bizony, tessék megcsókolni azt a srácot!!!
2011. jún. 18. 00:51
 10/16 anonim ***** válasza:

"be kell törni:) nincs mese.. engem is betört a párom"

Te hülye vagy. Az ember nem egy állat, akit be kell törni. Bár lehet, hogy te annak érzed magad.

2011. jún. 18. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!