Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyitott szemmel vagy csukott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott szemmel vagy csukott szemmel csókolóztok? És mi a véleményetek a nyitott szemmel csókolózásról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet nyitott szemmel is, és semmi köze az őszinteséghez.

Elromlani sem fog tőle, csak ha direkt erőlteted.

Ugyanis nem tart sokáig, és közben nem fókuszál az ember, csak bámul maga elé.

2011. jún. 17. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Én majdnem mindig csukva tartom a szemem. Szerintem úgy sokkal izgatóbb. Bár néha én is szoktam lesni, olyankor annyira cuki fejet szoktak vágni a srácok ahogy beleélik magukat :) Hosszabb ideig viszont tuti nem tartanám nyitva a szemem. Nem értem a srácodnak ebben mi olyan jó
2012. aug. 16. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk én csak dugás közben szoktam csókolózni, de voltam együtt egy csajjal, aki egyébként is nyitott szemmel csinálta és nagyon frusztrált.
2013. ápr. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!