Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki h nincs pasim?

Figyelt kérdés
15 vok, szeretnék 1 pasit, de nem tudok szerezni magamnak, olyan rossz látni az utcán a párokat akik nyalják-falják egymást! mit tegyek? ugy szeretnék járni vkivel, az is m eg bvan h kivel, de észre sem vesz..
2011. jún. 17. 17:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ő nem is akart ismerkedni
2011. jún. 17. 17:36
 12/24 A kérdező kommentje:
most ezt ki írja? de kül. meg ez nem egy online randi, hanem egy kérdésre a válasz!
2011. jún. 17. 17:38
 13/24 anonim válasza:

15 évesen?? Hát hallod sztem nem kell ennyire sietned. Ne haragudj de sztem még nagyon fiatal vagy.

20/f

2011. jún. 17. 17:38
 14/24 A kérdező kommentje:
mihez vok fiatal h pasizzak, sztem egyáltalán nem a nálam fiatalabbak pl. 13-14 évesek már régen bepasiztak ...
2011. jún. 17. 17:39
 15/24 anonim válasza:

Előző vagyok:

Nem ezt mondtam.

Csak annyit h ne izgulj emiatt... Egyébként sok sikert ehhez!

Viszont az én szememben télleg nagyon fiatal vagy. bocs:P

2011. jún. 17. 17:43
 16/24 A kérdező kommentje:
köszii
2011. jún. 17. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Szexhirdetés ez amúgy?

(Gyuri vagyok, és nefürgyé le.)

2011. jún. 17. 18:14
 18/24 A kérdező kommentje:
jaj de hülyék egyesek, ez csak egy általános kérdés volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!majmok!!!!!!!!!!
2011. jún. 17. 18:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem ciki,hogy nincs pasid.Miért érzi minden kis velem egyidős tini csaj úgy,hogy amiért a barátnőjüknek,ismerősüknek van pasijuk nekik is kell?Ez nem egy cipő vagy táska,ami ha van a barátnődnek és megtetszik,akkor te is elmész a boltba és veszel egyet.Az a ciki,hogy ha azon erőlködsz,hogy szerezz magadnak pasit és folyton stresszelsz emiatt.Ne törd ezen magad,persze mindenkiben megvan ebben a korban a kíváncsiság,hogy milyen lehet járni valakivel,de ha azon vagy csak,hogy legyen,akkor csalódni fogsz és elrontod az idillt.Az első szerelmet nem kergetni kell,megtalál az majd téged,csak változtass a felfogásodon és ne gondolj mindig erre,mert akkor nem fog jönni.Én mostanában lettem túl az első szerelmen,nagyon nagyot csalódtam és fáj a dolog.Tudniillik ugye,hogy az első szerelmet csak az azt követő másik váltja meg és feledteti el teljesen,de sajna nem kopogtat a szerelem az ajtómon.Pedig én is szeretnék,borzalmas látni a turbékoló párocskákat az utcán,de rájöttem,hogy ha csak emésztem ezzel magam,akkor sosem fog rám találni a következő szerelem.Így hát várok és majd csak megtalál újra egyszer.Az elsőnél sem vártam igazán,még is jött ;) Tehát kedves Kérdező,fel a fejjel,ne akarj csak azért fiút magad mellé,hogy neked is legyen.Azért akard,mert szerelmes vagy.Úgy az igazi.Ja és ha a srác,aki tetszik észre sem vesz akármit csinálsz, akkor hagyd a fenébe,mert lehet nem érdekled.Azért meg kár erőlködni.

Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett és remélem hasznos volt a válaszom.

2011. jún. 17. 18:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Szia, én is szeretnék barátnőt, ha szeretnél megnézhetsz facebookon.

21f

2011. jún. 17. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!